(Poistunut julkaisusta)

Taloussuunnittelija
Suomen Punainen Risti

Alkuperäinen julkaisupäivä 2.11.2018

Punainen Risti hakee keskustoimistoon

KANSAINVÄLISEN AVUSTUSTOIMINNAN TALOUSSUUNNITTELIJAA

määräaikaiseen työsuhteeseen 30.6.2020 asti.

Kansainvälisen avun taloussuunnittelija vastaa alueensa ohjelmien ja katastrofioperaatioiden taloushallinnosta ja -suunnittelusta. Hän tukee ohjelmasuunnittelijoita ja alueellisia talousdelegaatteja ohjelmien ja operaatioiden suunnittelussa ja budjetoinnissa ja varmistaa hankkeiden laadukkaan ja läpinäkyvän talousraportoinnin sekä sisäisten kontrollien toimivuuden. Taloussuunnittelija myös koordinoi hankkeiden tilintarkastuksiin liittyviä prosesseja ja osallistuu avustustyöntekijöiden koulutuksiin taloushallintoon ja rahoittajavaatimuksiin liittyen. Lisäksi taloussuunnittelija kehittää kansainvälisen avun taloushallintoon ja raportointiin liittyviä prosesseja ja työkaluja.

Taloussuunnittelija työskentelee osana kansainvälisen avun talous- ja hallintoyksikköä tiiviissä yhteistyössä ohjelmasuunnittelijoiden ja alueellisten talousdelegaattien kanssa. Maantieteellisenä vastuualueena on Aasia sekä erikseen määriteltävät avustuskohteet.

Taloussuunnittelijalta edellytämme toimeen soveltuvaa korkeakoulututkintoa tai muuta pätevyyttä, työkokemusta kirjanpidosta, budjetoinnista, talousraportoinnista, sisäisistä kontrolleista ja riskienhallinnasta sekä erinomaista englannin kielen suullista ja kirjallista taitoa. Luemme eduksi kokemuksen Punaisen Ristin liikkeessä työskentelystä, kokemuksen kehitysyhteistyöhön tai katastrofiapuun liittyvästä hankehallinnosta ja EU-rahoituksesta sekä monipuolisen kielitaidon.

Odotamme taloussuunnittelijalta hyviä yhteistyötaitoja, joustavuutta, omatoimista työotetta, analyyttisyyttä sekä hyviä tietoteknisiä valmiuksia. Työn menestyksekäs hoitaminen edellyttää sitoutumista Punaisen Ristin arvoihin.

Työsuhde on määräaikainen sijaisuus, joka alkaa 2.1.2019 tai sopimuksen mukaan mahdollisimman pian ja kestää 30.6.2020 asti.

Työsuhteen ehdot määräytyvät sosiaalialan järjestöjä koskevan työehtosopimuksen mukaan, jossa se sijoittuu vaativuusryhmään 5.

Lisätietoja antaa kansainvälisen avun talouspäällikkö Jukka Tervonen torstaina 15.11. kello 14.00–15.30 numerossa 020 701 2063.

Täytä hakemuslomake viimeistään sunnuntaina 18.11. Lisää hakemukseesi CV.