(Poistunut julkaisusta)

Taloussuunnittelija
Työterveyslaitos

Alkuperäinen julkaisupäivä 19.6.2018

Etsimme taloussuunnittelijaa määräaikaiseen työsuhteeseen Talous ja HR -salkkuun.

Työtehtäviin kuuluu erityisesti sisäisen laskennan kehittäminen osana toiminnanohjausjärjestelmän suunnittelua ja käyttöönottoa sekä Power BI -pohjaisen talousraportoinnin kehittäminen ja talousraporttien käytön kouluttaminen. Työhön voi kuulua myös muita taloushallinnon päivittäiseen toimintaan liittyviä tehtäviä.

Odotamme

Tehtävässä vaaditaan laajaa kokemusta sisäisen laskennan ja talousraportoinnin kehittämisestä. Edellytämme syvällistä taloushallinnon prosessien ymmärtämistä ja useamman vuoden työkokemusta sisäisen laskennan tehtäväkentältä. Eduksi luetaan myös Power BI ja Microsoft Dynamics Ax -osaaminen. Haemme yhteistyökykyistä ja oma-aloitteista taloushallinnon osaajaa, jolle toisten kouluttaminen ja ohjeistaminen ovat mieluisia tehtäviä. Kyky hahmottaa monimutkaisia kokonaisuuksia ja ymmärtää yksityiskohtien välisiä riippuvuuksia ovat työssä onnistumisen edellytys.

Tarjoamme

Taloussuunnittelijana pääsee työskentelemään monipuolisten ja haastavien tehtävien parissa osana osaavaa Kehitys ja tuki -yksikön asiantuntijajoukkoa. Tehtävässä on mahdollisuus kehittää sekä omaa työtään että osaamistaan. Työterveyslaitoksen monipuoliset työhyvinvointia tukevat henkilöstöedut tukevat työssä viihtymistä. Palkkaus määräytyy Työterveyslaitoksen työehtosopimuksen mukaan. Noudatamme kuuden (6) kuukauden koeaikaa.

Hakeminen

Täytä hakemus palkkatoiveineen ja ansioluetteloineen 7.8.2018 mennessä. Aloitamme haastattelut elokuun alussa ja tehtävä täytetään sopimuksen mukaan. Määräaikaisuus jatkuu vuoden 2019 loppuun asti.

Lisätietoja

Johtaja Juulia Ijäs, Talous ja HR, puh 043 825 6771 tai sähköpostilla juulia.ijas@ttl.fi