(Poistunut julkaisusta)

Taloussuunnittelija
Työterveyslaitos

Alkuperäinen julkaisupäivä 5.6.2018

Etsimme TALOUSSUUNNITTELIJAA Helsinkiin vakituiseen työsuhteeseen Operatiivinen tuki -salkkuun.

Taloussuunnittelijan tehtäviin kuuluu toimiminen ulkopuolisen rahoituksen projektien suunnittelussa, seurannassa ja raportoinnissa, ml.:

  •  projektipäälliköiden tukeminen  hankkeiden rahoitushakemusten,  kustannusarvioiden ja suunnitelmien tekemisessä
  •  talousraporttien ja laskujen laatimista rahoittajalle, projektikirjanpitoa
  •  vaativien rahoitusasioiden selvittelyä yhdessä sisäisten ja ulkoisten toimijoiden kanssa
  •  toiminnanohjausjärjestelmän projektiosion pääkäyttäjyys ja järjestelmän käytön neuvonta
  •  osallistuminen  järjestelmien ja toimintatapojen kehittämiseen.
Odotamme

Tehtävässä edellytämme kokemusta projektitalouden tehtävistä T&K&I toimintaympäristössä (yliopistot, tutkimuslaitokset) sekä ulkopuolisen T&K-rahoituksen periaatteiden ja ehtojen tuntemusta. Arvostamme hyviä neuvottelu- ja kommunikointitaitoja sekä englanninkielen taitoa.

Edellytämme lisäksi hyvää taloushallinnon osaamista ja useamman vuoden työkokemusta taloussuunnittelijan tehtävistä sekä ammattikorkeakoulutasoista talouden tutkintoa. Eduksi luetaan myös Power BI ja Microsoft Dynamics Ax osaaminen. Haemme yhteistyökykyistä ja kehittämiseen tottunutta taloushallinnon osaajaa, joka on työssään tarkka ja oma-aloitteinen. Tehtäviin voi kuulua myös muita taloushallinnon kehittämiseen ja päivittäiseen toimintaan liittyviä tehtäviä.

Tarjoamme

Taloussuunnittelijana pääsee työskentelemään monipuolisten ja haastavien tehtävien parissa osana osaavaa Kehitys ja tuki -yksikön asiantuntijajoukkoa. Tarjoamme mahdollisuuden kehittää sekä omaa työtään että osaamistaan. Monipuoliset työhyvinvointia tukevat henkilöstöedut tukevat Työterveyslaitoksella työssä viihtymistä. Palkkaus määräytyy Työterveyslaitoksen työehtosopimuksen mukaan. Työsuhteessa noudatamme kuuden (6) kuukauden koeaikaa.

Hakeminen

Täytä hakemus palkkatoiveineen ja ansioluetteloineen 17.6.2018 mennessä. Tehtävä täytetään sopimuksen mukaan. Aloitamme haastattelut heti, kun sopivia hakijoita löytyy.

Lisätietoja

Lisätietoja:
5.6.-11.6. Juulia Ijäs, johtaja Talous ja HR, puh. 043-825 6771 tai sähköpostilla juulia.ijas@ttl.fi
12.6. eteenpäin Teija Riikonen, johtaja Operatiivinen tuki, puh 043-824 0300 tai sähköpostilla teija.riikonen@ttl.fi