(Poistunut julkaisusta)

Taloussuunnittelija taloussuunnittelu- ja raportointitiimiin
LUT-yliopisto

Alkuperäinen julkaisupäivä 10.1.2019

Haemme talouspalveluihin toistaiseksi voimassa olevaan työsuhteeseen

taloussuunnittelijaa.

Taloussuunnittelija toimii LUT-yliopiston taloussuunnittelu- ja raportointijärjestelmän pääkäyttäjänä ja vastaa järjestelmän muutos- ja kehitysprojekteista yhteistyössä tiimin muiden jäsenten kanssa sekä osallistuu järjestelmän toiminnallisuuksien muokkaukseen. Hän toimii yhteyshenkilönä järjestelmän toimittajaan, tukipalveluun ja muihin siihen liittyviin yhteistyötahoihin. Lisäksi hän osallistuu järjestelmän loppukäyttäjien tukeen ja koulutukseen. Taloussuunnittelijan toimenkuvaan kuuluu myös kiinteästi LUT-yliopiston tietovaraston ylläpito yhdessä tietohallinnon asiantuntijoiden kanssa. Tehtäväkenttään kuuluu myös sisäistä ja ulkoista raportointia.

Arvostamme tehtävään soveltuvaa tutkintoa (ylempi tai alempi korkeakoulututkinto), kokemusta vastaavista työtehtävistä, oma-aloitteisuutta sekä yhteistyökykyä. Työn menestyksellinen hoitaminen edellyttää järjestelmällisyyttä, mielenkiintoa taloussuunnittelun sekä -raportoinnin kehittämistehtäviin sekä kokonaisuuksien hahmottamiskykyä. Erityisesti arvostamme Cognos Analytics-, SAP-, Excel-, raportointi- sekä tietovarastokokemusta.

Palkkaus määräytyy voimassa olevan työehtosopimuksen mukaisesti. Tehtävässä on kuuden kuukauden koeaika. Työtehtäviä on mahdollisuus hoitaa myös osittain etänä.

Lisätietoja: HR- ja talouspäällikkö Outi Saimalahti, outi.saimalahti@lut.fi, p. +358 50 464 0684.

Lähetä hakemuksesi viimeistään 25.1.2019 sähköisen rekrytointijärjestelmän kautta. Olethan nopea, sillä täytämme paikan heti sopivan ehdokkaan löydyttyä.