Taloussuunnittelija - Helsinki
Suomen Syöpäyhdistys ry

Alkuperäinen julkaisupäivä 15.4.2019
Syöpäjärjestöillä tarkoitetaan Suomen Syöpäyhdistyksen ja Syöpäsäätiön muodostamaa kokonaisuutta.Syöpäjärjestöt on Suomen suurin kansanterveys- ja potilasjärjestö ja syöpäepidemiologista tutkimusta tekevän Suomen Syöpärekisterin ylläpitäjä. Suomen Syöpäyhdistykseen kuuluu jäseninä 12 alueellista syöpäyhdistystä ja kuusi valtakunnallista potilasjärjestöä. Syöpäjärjestöjen keskustoimistossa työskentelee noin 100 henkilöä. Syöpäsäätiö on suurin yksityinen syöpätutkimuksen rahoittaja Suomessa. Lahjoitusvaroin toimiva säätiö tukee kotimaista syöpätutkimusta sekä tarjoaa tukea ja neuvontaa syöpään sairastuneille ja heidän läheisilleen. Syöpäsäätiöllä on ollut merkittävä vaikutus syöpätutkimuksen ja syöväntorjunnan kehittymiseen Suomessa. Lue lisää meistä: www.syopasaatio.fi, www.syopajarjestot.fi, www.kaikkisyovasta.fi.

Suomen Syöpäyhdistys ry hakee yhteistyössä kanssamme aktiivista ja toimeenpanevaa taloussuunnittelijaa vakituiseen työsuhteeseen talousyksikköön. Yhdistys sijaitsee Helsingin ydinkeskustassa.

Tehtävän kuvaus

Tehtävässä vastaat talouden ja hallinnon erilaisten hankkeiden läpiviennistä ja koordinoinnista. Työssä painottuvat erilaiset yhteiset selvitys- ja suunnitteluprojektit ja niiden kehittäminen paitsi organisaatiomme sisällä myös jäsenjärjestöjemme puitteissa. Kehität talouden ohjauksen toimintamallejamme yhteistyössä muiden toimintojen ja tiimijäsenten kanssa.
Tehtävä sisältää prosessien mallintamista ja edellyttää aiempaa kokemusta järjestelmäprojekteista. Tehtävä on asiantuntijarooli ja taloussuunnittelija tekee yhteistyötä eri sisäisten ja ulkoisten sidosryhmien kanssa. 

Tehtäviisi kuuluvat

 • jäsenyhdistyksien tukeminen talouden ja tukipalvelutoimintojen osalta sekä osallistuminen kehittämissuunnitelman toteuttamiseen
 • osallistuminen kirjanpidon prosesseihin ja tilinpäätösprosesseihin pääkirjanpitäjän apuna ja tukena
 • talouden ja tukipalveluiden prosessien kehittäminen
 • osallistuminen talousjärjestelmien, raportoinnin ja mittareiden kehittämiseen
 • toimiminen talouden ja tukipalvelutoimintojen projektien koordinaattorina, osallistuminen projektitoimiston toteutukseen, projektien seurantatietojen kerääminen sekä organisaation projektisalkun ylläpidosta vastaaminen
 • osallistuminen testamenttien realisointiprosessiin
 • osallistuminen hankintaprosessien kehittämiseen, toimiminen tukihenkilönä ja hankintojen koordinoiminen
 • asiakashallintajärjestelmän tukihenkilötoiminnan tehtävät

Toivomme sinulta

Odotamme sinulla olevan tehtävään soveltuva kaupallinen koulutus, mielellään ylempi korkeakoulututkinto. Tehtävä on uusi ja vaatii yhteistyökykyä, analyyttisyyttä, kehittämisotetta, palveluhenkisyyttä, vahvaa prosessi- ja projektiosaamista sekä kokemusta talouden järjestelmien kehittämisestä. Sinulla on vahvaa työkokemusta talouden operatiivisista tehtävistä esim. tilinpäätösten ja talouden raportoinnin tiimoilta; olet toiminut aiemmin esim. controllerina.

Suomen Syöpäyhdistys tarjoaa sinulle monipuolisen työtehtävän, kilpailukykyiset edut sekä mukavan työyhteisön moderneissa työtiloissa Helsingin ydinkeskustassa Unioninkadulla. Työpaikka on savuton.

Tässäkö uusi mukava työpaikkasi? Lähetä hakemuksesi ansioluetteloineen ja palkkatoivomuksineen pikaisesti, viimeistään 29.4.2019 mennessä osoitteessa kaislanet.eilakaisla.fi

Lisätietoja tehtävästä ja hakuprosessista antaa ti 16.4. klo 9-10  ja ti 23.4. klo 12-13. Eilakaislan rekrytointikonsultti Minna Juutilainen, puh. 030 6090 531 sekä to 25.4. klo 15-16 ja pe 26.4. klo 10-12 Syöpäyhdistyksen talous- ja hallintojohtaja Raija Jokila puh. 040 590 3848.

Lisätietoja ja haku Eilakaislan kotisivuilta ”Hae työpaikkaa” –painikkeen kautta.

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot

 • Ilmoitusnumero: 1260885
 • Työsuhde: Vakituinen työsuhde
 • Työn tyyppi: Kokopäiväinen
 • Hakuaika päättyy: 29.4.2019
 • Hakuosoite: www-osoite
 • Sijainti: Helsinki