(Poistunut julkaisusta)

Taloussuunnittelija - Helsinki
Eilakaisla

Alkuperäinen julkaisupäivä 11.7.2018

Innostutko tarkasta työstä numeroiden parissa? Nautitko tiiviistä työyhteisöstä ja aktiivisesta tavasta työskennellä? Mikäli vastasit ylläoleviin kyllä, voit olla hakemamme henkilö tehtävään! Haemme yhteistyössä asiakkaamme kanssa reipasta ja tarkkaa taloussuunnittelijaa Helsingin Pitäjänmäkeen hyvien kulkuyhteyksien päähän. Työsuhde alkaa elokuun alussa, on kokoaikainen ja työsopimus solmitaan kahden kuukauden määräaikaisena. Tehtävä täytetään heti soveltuvan henkilön löydyttyä.

Tehtävän kuvaus

Tehtävässä tulet työskentelemään osana aktiivista ja osaavaa kirjanpitotiimiä. Vastuullasi ovat esimerkiksi palkkiolaskenta, raportointi ja seuranta. Osaamistaustasi huomioon ottaen pääset tarttumaan monipuolisiin kokonaisuuksiin taloussuunnittelun, -seurannan sekä – raportoinnin osalta. Olet yhteyksissä moneen eri sidosryhmään ja toimit omalta osaltasi muiden liiketoimintojen tukena yhteyshenkilön roolissa. Tehtävässä on rutiineja, mutta taustasi huomioiden sinulla on mahdollista päästä mukaan myös vaihteleviin projekteihin.

Toivomme sinulta

Olet hakemamme henkilö, jos omaat jo hieman aiempaa taustaa taloushallinnon tehtävistä ja sinulla on asianmukainen koulutus. Tehtävässa onnistuminen edellyttää kykyä hahmottaa kokonaisuuksia sekä aktiivisuutta uusien asioiden opettelemiseksi. Olet tarkka numeroiden kanssa, sinulla on ajantasaiset IT-taidot ja hallitset MS Officen käytön vahvasti. Työnkuvaasi kuuluu olennaisesti yhteistyö eri sidosryhmien kanssa, joten omaat erinomaiset vuorovaikutus- ja tiimityöskentelytaidot.

Tarjoamme sinulle

Tarjoamme sinulle monipuolisen tehtävän suomalaisessa pörssiyrityksessä, jossa pääset muokkaamaan työnkuvaasi oman osaamisesi pohjalta. Työssäsi sinua tukee joukko ammattilaisia ja saat seuraksesi tiiviin tiimin. Pääset mukaan sitoutuneeseen työyhteisöön, jossa työstä tehdään päämäärätietoisesti kohti yhteisiä tavoitteita. 
Lisätietoja tehtävästä ja hakuprosessista antaa Eilakaislan henkilöstökonsultti Heidi Cantell, puh. 030 6090 597 / etunimi.sukunimi@eilakaisla.fi
Lähetä hakemuksesi ansioluetteloineen ja palkkatoivomuksineen mahdollisimman pian, mutta kuitenkin 23.7. mennessä osoitteessa kaislanet.eilakaisla.fi, sillä tehtävä täytetään heti soveltuvan henkilön löydyttyä.