(Poistunut julkaisusta)

Taloussihteeri
Seinäjoen Ammattikorkeakoulu Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 4.9.2020

Haemme talous- ja henkilöstöpalveluihin toistaiseksi voimassa olevaan työsuhteeseen 1.12.2020 alkaen tai sopimuksen mukaan

Taloussihteeriä

Tehtävässäsi hoidat ammattikorkeakoulun opetukseen ja tutkimus- ja kehittämistoimintaan liittyviä käytännön taloushallinnon tehtäviä. Tehtävät koostuvat monipuolisesti erilaisista opetuksen, ammattikorkeakoulun hallinnon sekä EU-hankkeiden taloushallinnon tehtävistä. Lisäksi tehtäviisi kuuluu avustavia kirjanpidon ja mahdollisia muita taloushallinnon tehtäviä.

Työssäsi tarvitset sujuvaa englannin kielen kirjallista ja suullista taitoa sekä valmiutta ja kiinnostusta taloushallinnon kehittämistehtäviin.

Sinulla on taloushallinnon työkokemusta ja soveltuva tutkinto. Kykenet hoitamaan kirjanpidon eri osa-alueita itsenäisesti. Olet palveluhenkinen, joustava ja huolellinen ja omaat hyvät vuorovaikutus- ja tiimityötaidot. Työotteesi on tavoitteellinen ja pystyt työskentelemään tehokkaasti kiireisessäkin työtilanteessa.

Palvelussuhteen ehdot määräytyvät AVAINTES:n mukaisesti ja eläke-edut KuEL:n perusteella. Ennen tehtävän vastaanottamista on esitettävä hyväksyttävä lääkärintodistus. Tehtävän täytössä noudatetaan kuuden kuukauden koeaikaa. Tehtävä sijoittuu Seinäjoella Framille.