(Poistunut julkaisusta)

Taloussihteeri
Helsingin Kaupunki

Alkuperäinen julkaisupäivä 11.2.2020

Tehtävän kuvaus

Haemme taloussihteeriä vakinaiseen tehtävään sosiaali- ja terveystoimialan talous- ja suunnittelupalvelujen talouden tuki -yksikköön. Tehtävä täytetään 2.3.2020 alkaen tai sopimuksen mukaan..

Taloussihteerinnä työtehtäväsi ovat monipuolisia ja laaja-alaisia toimisto-, talous- ja kirjanpitotehtäviä liittyen mm. avustaviin tehtäviin valtion korvausten hakumenettelyyn, korvausten tilinpidolliseen käsittelyyn sekä sosiaali- ja terveystoimialan myöntämien järjestöavustusten valmistelutehtäviin. Muina tehtävinäsi ovat mm. yksikön intrasivujen sisällön päivitys sekä yksikön tilastointi- ja raportointitehtävät.

Tarjoamme sinulle kaupungin monipuoliset työsuhde-edut, mm. työsuhdematkalippuedun, mahdollisuuden työsuhdeasuntoon sekä alennuksia liikunta-, kulttuuri-, ym. harrastusten parissa.

Kelpoisuusvaatimuksena on soveltuva korkeakoulututkinto (tradenomi) tai vastaava aikaisempi opistotasoinen tutkinto tai soveltuva ammatillinen tutkinto (merkonomi). Arvostamme tutkinnossa erityisesti taloushallinnon suuntautumista.

Kielitaitovaatimuksena on suomen kielen hyvä suullinen ja kirjallinen taito.

Ennen valintapäätöstä hakijan on esitettävä työterveyshuollon arvio edellytyksistään hoitaa työhön kuuluvia tehtäviä.

Tehtävän hoitaminen edellyttää oma-aloitteista, itsenäistä ja vastuullista työotetta, numerotarkkuutta, joustavuutta, halua oppia uutta sekä hyviä yhteistyö- ja vuorovaikutustaitoja. Lisäksi edellytämme hyvää tietoteknistä osaamista.

Luemme eduksi kokemuksen taloustehtävistä, sosiaali- ja terveystoimialan organisaation tuntemuksen sekä kaupungin talousjärjestelmien käyttökokemuksen.

Sopimusala

KVTES Kunnallinen yleinen virka- ja työehtosopimus

Lisätietoja tehtävästä antaa

Talouspäällikkö Armi Vadén, puh. 040 5390905

Lisätietoa

https://www.hel.fi/toihinsoteen/fi