(Poistunut julkaisusta)

Taloussihteeri
Maanpuolustuskoulutusyhdistys MPK

Alkuperäinen julkaisupäivä 10.1.2020

Taloussihteeri työskentelee Maanpuolustuskoulutus - MPK:n keskustoimistolla Töölössä.

Taloussihteerin keskeisimpiä tehtäviä ovat muun muassa:

  • palkanlaskenta ja maksatus
  • matkalaskujen käsittely
  • perintätehtävät
  • osto- ja myyntireskontran sijaistaminen
  • kirjanpidon tehtävissä sijaistaminen
  • muut taloushallinnon tehtävät

Taloussihteerin tehtävässä menestyminen vaatii palkanlaskennan osaamista sekä ymmärrystä taloushallinnosta. Työtä tehdään pääsääntöisesti Visma Netvisor -ohjelmistolla, jonka hyvä osaaminen on edellytys tehtävän hoitamiselle.

Tehtävässä tarvitaan myönteisen palveluasenteen lisäksi tarkkuutta, joustavuutta, hyviä tiimi- ja yhteistyötaitoja, ongelmanratkaisukykyä, oma-aloitteisuutta sekä halua osallistua toiminnan kehittämiseen.

Tehtävään sopiva pohjakoulutus on merkonomin tai tradenomin tutkinto. Eduksi luetaan taloushallinnon, kirjanpidon ja laskentatoimen hyvä osaaminen sekä aiempi kokemus taloushallinnon tehtävistä. Hakijalta edellytetään hyvää suomen kielen ja vähintään tyydyttävää ruotsin kielen taitoa.

Tarjoamme mielenkiintoisen ja vastuullisen tehtävän, jossa pääsee työskentelemään hyvässä työyhteisössä.

Työsuhde alkaa sopimuksen mukaan mahdollisimman pian, ja tehtävä on toistaiseksi voimassa oleva. Hakija voi esittää palkkatoivomuksen osaamisensa ja kokemuksensa mukaisesti.

Tehtävään valittavasta henkilöstä voidaan tehdä hakijan suostumuksella turvallisuusselvitys (perusmuotoinen turvallisuusselvitys, turvallisuusselvityslaki 19 §). Tehtävässä on kuuden kuukauden koeaika.

Hakemukset pyydetään lähettämään 24.1.2020 mennessä sähköpostitse.