(Poistunut julkaisusta)

Taloussihteeri
kangasalan seurakunta

Alkuperäinen julkaisupäivä 9.11.2019

Etsimme vakituiseen työsuhteeseen kahta taloushallinnon asiantuntijaa: Kirjanpitäjä-palkanlaskijaa sekä taloussihteeriä

Meillä on pieni taloushallinnon tiimi seurakunnassa, jota olemme nyt kehittämässä. Tiimissä on talousjohtajan ja henkilöstöpäällikön lisäksi kaksi asiantuntijaa: kirjanpitäjä-palkanlaskija ja taloussihteeri. Kirkon palvelukeskuksen (Kipa) kanssa teemme kirjanpidon, myyntilaskutuksen, ostoreskontran ja palkanlaskennan osalta yhteistyötä.

Molemmat tehtävänkuvat tulevat vielä tarkentumaan, haluamme yhdessä muokata tehtäviä myös sinun vahvuuksien ja mielenkiinnon mukaan. Toki tiedostamme, että taloushallinnon töissä tehtävälle asettavat rajat arkiset rutiinit, kuten osto- ja myyntireskontran valvonta, maksatukset, täsmäytykset ja muut toistuvat työt.

Kirjanpitäjä-palkanlaskija toimii kirjanpidon yhteyshenkilönä Kipan ja seurakunnan välillä. Tehtävän menestyksekäs hoito edellyttää, että sinulla on sekä aiempaa kokemusta kirjanpidon tehtävistä että työtä tukeva kaupallinen koulutus, esim. merkonomi, tradenomi. Arvostamme pitkäjänteistä ja itsenäistä työskentelyotetta sekä halua kantaa vastuuta taloushallinnon kokonaisuudesta. Tehtävään suunnitellaan liitettävän kevään 2020 aikana palkkayhdyshenkilön tehtävät. Tämän johdosta tehtävään valittavalta odotamme, että työehtosopimuksen soveltaminen on tuttua. Odotamme, että saat pienellä preppauksella palkkayhdyshenkilön asiat haltuusi ja kykenet yhdessä henkilöstöpäällikön kanssa ratkomaan palkkoihin liittyviä kysymyksiä. Ajattelemme, että palkanlaskenta on aikataulutettu, kerta toisensa jälkeen toistuva pienoisprojekti, jonka langat on oltava hallussa. Siksi edellytämme, että pystyt itsenäisesti hallitsemaan molempiin tehtävän osa-alueisiin liittyviä kokonaisuuksia ja kestät jatkuvia deadlinejä.

Taloussihteerinä vastaat seurakunnan myynti- ja ostolaskutuksesta sekä toimit kirjanpitäjän sijaisena. Tehtävän haltuunottoa auttaa tuntemus taloushallinnon sähköisistä järjestelmistä (mm. ostolaskut). Myös taloussihteeriltämme edellytämme kaupallista koulutusta, esim. merkonomi, tradenomi. Taloussihteerin haussa huomioimme myös opintojensa loppuvaiheessa olevat hakijat. Taloussihteerimme osallistuu myös kirkkoherranviraston ja taloustoimiston asiakaspalveluun, siksi tehtävässä edellytetään vaativaan asiakaspalvelutyöhön sopivaa asennetta. Taloussihteerin tehtäviin kuuluu myös muita hallinnon avustavia tehtäviä, esim. arkistonhoito.

Kuten aina taloushallinnon tehtävissä molemmissa tehtävissä menestymistä auttaa se, että olet tarkka ja huolellinen sekä omaat positiivisen ja periksi antamattoman asenteen työntekoon. Toimintaotteeltasi olet aktiivinen ja oma-aloitteinen ja sinulla on hyvät yhteistyö- ja tiimityöskentelytaidot. Arvostamme halua ja kykyä uuden oppimiseen ja toiminnan kehittämiseen. Edellytämme hyviä tietoteknisiä taitoja.

Molemmat tehtävät ovat toistaiseksi voimassaolevia, kokoaikaisia tehtäviä, jossa noudatetaan virastotyöaikaa (36,75h /viikko). Meillä on käytössä liukuva työaika. Palkkaus on KirVESTES:n mukainen: kirjanpitäjä-palkanlaskija tehtävän vaativuusryhmä 503 (peruspalkka 2 467,00 €) taloussihteeri vaativuusryhmä 502 (peruspalkka 2345,76€). Lisäksi maksetaan KirVESTES:n mukaista vuosisidonnaista palkanosaa sekä henkilökohtaiseen suoritukseen perustuvaa lisää.

Tehtävässä on 6 kk:n koeaika. Molemmissa tehtävissä työn aloitus 1.1.2020 tai sopimuksen mukaan.

Hakuaika päättyy 22.11. klo 12. Tehtävään haetaan KirkkoHR:n sähköisellä lomakkeella, linkki löytyy kotisivuiltamme www.kangasalanseurakunta/avoimet työpaikat

Haastattelut järjestetään kolmena päivänä: 26.11. / 28.11. / 29.11. Haastatteluihin kutsuttaville ilmoitetaan erikseen.

Lisätietoja tehtävästä antaa henkilöstöpäällikkö Sari Lehtinen puh. 040 309 8009 torstaina 14.11. klo 9 - 13 ja keskiviikkona 20.11. klo 13 - 15.