(Poistunut julkaisusta)

Taloussihteeri
Kiteen seurakunta

Alkuperäinen julkaisupäivä 22.2.2018

Taloussihteerin tehtäviin kuuluvat kirjanpidon, palkkahallinnon ja IT-tukihenkilön tehtävät sekä muita talouden ja hallinnon tehtäviä. Kirjanpito ja palkanlaskenta hoidetaan Kirkon palvelukeskuksen kautta SAP-järjestelmällä.

Kelpoisuusehtona on tehtävään soveltuva kaupallisen alan tutkinto (esim. tradenomi) ja kokemusta kirjanpidon ja palkanlaskennan tehtävistä. Tehtävässä korostuu itsenäinen työskentelyote, asiakokonaisuuksien hallinta, tarkkuus ja yhteistyökyky. Palkkaus määräytyy Kirkon yleisen virka- ja työehtosopimuksen vaativuusryhmän 501 (vähimmäispalkka 2241,23 €/kk) mukaan, minkä lisäksi maksetaan vuosisidonnaista palkanosaa, joka perustuu valitun henkilön työkokemukseen. Tehtävässä noudatetaan neljän kuukauden koeaikaa.

Toimeen valittavan tulee ennen tehtävän vastaanottamista esittää hyväksyttävä lääkärintodistus terveydentilastaan. Työsuhde alkaa 2.5.2018 tai sopimuksen mukaan.

Hakemus ja ansioluettelo todistusjäljennöksineen tulee lähettää osoitteella: Kiteen seurakunta, Kappelintie 4, 82500 Kitee. Kuoreen merkintä "Taloussihteeri" tai sähköpostiosoitteeseen rauni.ikonen@evl.fi. Hakemusasiakirjoja ei palauteta.

Hakuaika päättyy 15.3.2018 klo 15.

Lisätietoja tehtävästä antaa talouspäällikkö Rauni Ikonen, puh. 045 6097 339.