(Poistunut julkaisusta)

Taloussihteeri / Sosiaali- ja terveyspalvelujen palvelualue / Taloustiimi
Tampereen kaupunki, Sosiaali- ja terveyspalvelujen palvelualue

Alkuperäinen julkaisupäivä 12.1.2021

Sosiaali- ja terveyspalvelujen palvelualueen hallintoon sijoittuva taloustiimi huolehtii erilaisista taloushallinnon tehtävistä.

Haemme taloustiimiin taloussihteeriä, jonka keskeisimmät tehtävät ovat ostolaskujen käsittely, laskutus ja ostotilaukset, muistiotositteiden laatiminen sekä kirjanpidon avustavat tehtävät. Taloustiimissä on kolme taloussihteeriä, jotka hoitavat erilaisia talouden päivittäispalveluja.

Kelpoisuusvaatimuksena on vähintään soveltuva ammatillinen tutkinto. Tehtävässä edellytetään kirjanpidon perustietoja sekä tarvittavien tietojärjestelmien tuntemusta, hyvää suullista ja kirjallista suomen kielen taitoa sekä käytännön kokemusta taloushallinnon tehtävistä. Arvostamme järjestelmällistä ja itsenäistä työskentelyotetta, hyviä viestintä- ja vuorovaikutustaitoja, positiivista asennetta muutoksiin ja uusien asioiden haltuunottoon, hyviä tiimityöskentelytaitoja sekä kehittämismyönteistä työskentelyotetta. Eduksi katsotaan SAP ERP:n ja SAP BW-raportoinnin sekä MS Officen käyttötaidot.

Työaika: 36,25 h/vko
Työ- tai virkaehtosopimus: KVTES

Tehtävää aiemmin hakeneet huomioidaan haussa.

Lisätietoja antaa: palveluesimies Niina Leino, puh. 040 806 2144, sähköposti niina.m.leino(at)tampere.fi ja talouspäällikkö Paula Hakanen, puh. 040 801 6943, sähköposti paula.hakanen(at)tampere.fi

Hakuaika päättyy 15.1.2021.

Lisätietoa hakemisesta saat Monetra Pirkanmaan rekrytointipalveluista, puh. 040 806 3184, hr.pirkanmaa(at)monetra.fi

On vain yksi Tampere, mutta monta syytä tulla ja jäädä. Tampereen tavoitteena on olla korkean osaamisen kaupunki, arjen ykkönen ja vetovoimainen elämyskaupunki. Olemme kompaktin kokoinen kaupunki, jossa tykätään työskennellä, asua ja opiskella. Tehtävämme on varmistaa, että palvelut ovat sujuvia, liikkuminen helppoa ja vapaa-ajan mahdollisuudet monipuolisia. Tarjoamme sinulle Tampereen kaupungilla vakaan työpaikan vastuullisessa ympäristössä sekä monipuoliset työsuhde-edut. Tule osaksi monialaista osaajajoukkoamme tekemään yhteiskunnallisesti merkittävää työtä kaupunkilaisten hyväksi. Tule Tampereen tekijäksi!

Tampereen kaupunki on savuton työpaikka.

Lisätietoja antaa: palveluesimies Niina Leino, puh. 040 806 2144, sähköposti niina.m.leino(at)tampere.fi ja talouspäällikkö Paula Hakanen, puh. 040 801 6943, sähköposti paula.hakanen(at)tampere.fi