(Poistunut julkaisusta)

Taloussihteeri / Sisämyyjä
AVK Finland Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 8.11.2019

AVK Finland on tanskalaisen AVK Holding konsernin tytäryhtiö Suomessa. Vastaamme tuotteiden maahantuonnista ja myynnintuesta Suomen markkinoilla. AVK Finland:n konttori sijaitsee Tampereella.

Tuotteemme kattavat laajan malliston seuraaville segmenteille: veden jakelu, jäteveden käsittely, palontorjunta, kaasuverkosto. Tuotteet kattavat alan vaativimmat standardit ja vaatimukset kullakin segmentillä ja ne ovat suunniteltu vuosikymmenten kokemuksella Pohjoismaiden vaihteleviin ja vaativiin olosuhteisiin.

Nyt haemme TALOUSSIHTEERIÄ, SISÄMYYJÄÄ

Toimenkuvaan kuuluu sekä taloushallintoon että asiakaspalveluun / myyntiin liittyviä tehtäviä. Taloushallinnossa osaat hoitaa kirjanpidon perustehtävät, reskontrat ja raportoinnit. Sinä olet myös asiakkaiden kanssa yhteydessä mm. päivittämällä hinnastoja, ottamalla tilauksia vastaan ja hoitamalla asiakkuuksiin liittyviä asioita. Tehtävä on pitkälti toimistotyötä, mutta ajoittain voit päästä edustamaan meitä messuilla. Teknistä osaamista sinulta ei vaadita, mutta kiinnostusta oppia perusasiat tuotteistamme.

Pienessä tiimissä työskentely sopii sinulle hyvin ja sen sisällä pääset työskentelemään erilaisissa tehtävissä ja auttamaan tiimiä menestymään. Nautit tekemisestä ja tartut toimeen reippaasti hymyssä suin.

Sinulla on valmiuksia ilmaista itseäsi englanniksi sekä suullisesti että kirjallisesti. Toivomme sinulta osaamista taloushallinnon perustehtävistä. Hallitset Office-ohjelmistot ja jonkun taloushallinnon ohjelmiston. Lisäksi tykkäät työskennellä ihmisten kanssa ja sinulle asiakkaiden kanssa toimiminen on luontaista. Sinä voit olla vastavalmistunutkin, mutta rautaisella asenteellasi olet nopea kehittymään tehtävässä.

Me tarjoamme vakituisen työn rennossa työyhteisössä, laadukkaan ja tunnetun brändin sekä mahdollisuuden vaikuttaa oman organisaation toimintaan.

Lisätiedot tehtävästä Adecco Finland, Teemu Vuorinen, 0400 610041 Tiistaina 12.11 klo 9 11 tai 21.11 klo 8:30 11:00

Jos tehtävä kiinnostaa, niin lähetäthän CV:n ja hakemuksesi palkkatoivomuksineen viimeistään 24.11 mennessä osoitteeseen https: www.adecco.fi/fi-fi/avoimet-tyopaikat