Taloussihteeri, Myyntilaskut ja kirjanpito -vastuualueelle
Espoon kaupunki

Alkuperäinen julkaisupäivä 17.9.2020

Kuvaus tehtävästä: Haemme Myyntilaskut ja kirjanpito -vastuualueelle taloussihteeriä vakituiseen tehtävään.

Taloussihteerinä tehtäviisi kuuluu monipuolisesti mm. SosiaaliEffican maksuliikenteeseen liittyviä töitä, tasetilien täsmäämistä, liittymäaineistojen nostamista kirjanpidon järjestelmään, asiakaspalvelua sekä sosiaalisen luototuksen laskutusta ja maksatusta.

Työpaikan nimi: Espoon kaupunki, Rahoitus ja Talous, Talouspalvelut, kirjanpito

Työaika: 36 h 15 min/vko

Sopimusala: KVTES Kunnallinen yleinen virka- ja työehtosopimus

Kelpoisuusvaatimukset :Soveltuva korkeakoulututkinto tai opistotasoinen tutkinto tai ammattitutkinto.

Tehtävässä edellytetään vastuullisuutta, tarkkuutta ja Microsoft Office -työkalujen hallintaa. Olet luonteeltasi positiivinen, luotettava ja tartut reippaasti toimeen. Odotamme sinulta paineensietokykyä ja asiakaspalveluhenkisyyttä. Sinulla on kiinnostusta oman työn ja työyhteisön kehittämiseen ja oman asiantuntijuuden kasvattamiseen

Arvostamme positiivista asennetta, hyviä vuorovaikutus- ja tiimityöskentelytaitoja, kykyä itsenäiseen työskentelyyn sekä sujuvaa suomen, ruotsin ja englannin kielen taitoa. SosiaaliEffican käyttökokemus ja kirjapitokokemus katsotaan eduksi.

Talouspalvelut -palveluyksikkö vastaa Espoon kaupungin keskitetyistä taloushallinnon palveluista. Yksikkö tuottaa kirjanpito- ja tilinpäätöspalveluja, myyntilaskupalveluja sekä ohjeistaa, tuottaa ja kehittää kaupunkitasolla ostopalveluja ja ostolaskujen käsittelypalveluja. Yksikkö tuottaa myös controller-palveluja konsernihallinnolle ja palveluyksikön tarvitsemia tuki- ja asiantuntijapalveluja.

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot