(Poistunut julkaisusta)

Taloussihteeri, MaintWay Oy
Go On Seinäjoki

Alkuperäinen julkaisupäivä 24.9.2019
Maint Way Oy on työstökoneiden huolto-, korjaus-, siirto-, asennus- ja kunnossapitopalveluita tuottava yritys. Toimipiste sijaitsee Lapualla ja pääasiallisena toiminta-alueena on vanha Vaasan lääni. Miehistö on laadultaan parasta A-luokkaa. Etsimme nyt Maint Way Oy:lle

TALOUSSIHTEERIÄ

Taloussihteerinä vastaat itsenäisesti ja kokonaisvaltaisesti yrityksen osto- ja myyntireskontrasta, palkanlaskennasta, kuukausikirjanpidosta ja raportoinnista sekä muista taloushallinnon tehtävistä. Työsuhde on osa-aikainen, noin 3-5 pv/vko.

Edellytämme, että sinulla on aikaisempaa kokemusta edellä mainituista tehtävistä. Sinulla on itsenäinen, huolellinen ja vastuullinen ote työntekoon. Hyvän koulutus- ja kokemustaustan lisäksi arvostamme hyviä asiakaspalvelu-, vuorovaikutus- ja tiimityötaitoja.
Aikaisempi käyttökokemus Visma Fivaldi -järjestelmästä katsotaan eduksi.

Tarjoamme monipuolisen ja vastuullisen työnkuvan, kilpailukykyisen palkan sekä kattavat työsuhde-edut. Mikäli kiinnostuit, hae paikkaasi jo tänään osoitteessa www.go-on.fi. Haastattelut aloitamme jo hakuaikana.

Työsuhde solmitaan aluksi Go On Seinäjoen kanssa, mutta hyvällä työntekijällä on mahdollisuus työllistyä vakituiseen työsuhteeseen asiakkaan omille kirjoille. Lisätietoja tehtävästä antaa Go On Seinäjoen HR-asiantuntija Cici Mäki-Hakola, puh 040 180 3786, cici.maki-hakola@go-on.fi.

Go On Yhtiöt on suomalainen henkilöstöpalveluja tarjoava yritysketju, jonka kautta löydät runsaasti avoimia työpaikkoja ja uramahdollisuuksia. Palveluihimme kuuluvat mm. henkilöstövuokraus, rekrytoinnit, soveltuvuusarvioinnit ja koulutus.
Kuulumme Henkilöstöpalveluyritysten Liittoon (HPL).