(Poistunut julkaisusta)

Taloussihteeri - Helsinki
Eilakaisla

Alkuperäinen julkaisupäivä 7.5.2018
Yrkesinstitutet Prakticum on pääkaupunkiseudun ainoa monialainen ruotsinkielinen yksityinen ammattioppilaitos, joka järjestää ammatillista koulutusta sekä nuorille että aikuisille. Koulun päätoimipiste sijaitsee Helsingin Arabianrannassa ja sivutoimipiste Porvoossa.
Etsimme yhteistyössä asiakkaamme kanssa eläköitymisen vuoksi uutta taloushallinnon osaajaa pienen ja iloisen tiimin jäseneksi.

Tehtävän kuvaus

Tehtäviisi taloushallinnon sihteerinä kuuluvat vastuutetut palkkahallinnon ja kirjanpidon päivittäiset tehtävät, joista vastaat yhteistyössä työparisi kanssa. Pääsääntöisesti työskentely tapahtuu Helsingissä Arabianrannan toimipisteessä, toisinaan myös tarvittaessa Porvoon yksikössä.

Toivomme sinulta

Asiakasorganisaatiossamme on käytössään Personec W sekä Wintime-järjestelmät sekä sivistystyönantajien yksityisen opetusalan työehtosopimus, jonka tuntemisesta on sinulle tehtävää haettaessa etu. Lisäksi eduksi tehtävässä ovat sujuva ruotsin kielen taito, aikaisempi palkkahallinnon ja kirjanpidon (Oy) kokemus sekä MS Excelin sujuva käyttö.

Tehtävään sopii tarkka, vastuuntuntoinen, yhteistyöhaluinen ja –kykyinen, itsenäinen sekä positiivinen henkilö. 

Tarjoamme sinulle

Tarjoamme sinulle monipuolisen tehtävänkuvan lisäksi modernit työvälineet nuorekkaassa ja dynaamisessa työyhteisössä sekä hyvän perehdytyksen tehtävään. Työssäsi sinua tukee ammattitaitoinen tiimi.
Työsuhde solmitaan henkilöstövuokrauksella Eilakaislan kautta alustavasti ajalle 1.8.2018-31.1.2019. Jatko tehtävässä on mahdollinen.
Lisätietoja tehtävästä ja hakuprosessista antaa Eilakaislan henkilöstökonsultti Marjukka Kinnunen puh. 030 6090 602 / etunimi.sukunimi@eilakaisla.fi.
Lähetä hakemuksesi ansioluetteloineen ja palkkatoivomuksineen osoitteessa kaislanet.eilakaisla.fi