(Poistunut julkaisusta)

Taloussihteeri (Financial secretary)
Aalto-yliopisto

Alkuperäinen julkaisupäivä 5.4.2019

Aalto-yliopisto on rohkeiden ajattelijoiden yhteisö, jossa tiede ja taide kohtaavat tekniikan ja talouden. Tunnistamme ja ratkaisemme yhteiskunnan suuria haasteita ja rakennamme innovatiivista tulevaisuutta. Yliopistossa on kuusi korkeakoulua, lähes 11 000 opiskelijaa ja noin henkilöstöä noin 4000, joista lähes 400 on professoreita. Kampuksemme sijaitsevat Espoossa ja Helsingissä.


Haemme nyt joukkoomme Aalto-yliopiston Perustieteiden korkeakoulun tietotekniikan laitokselle osaavaa ja motivoitunutta TALOUSSIHTEERIÄ (Financial secretary) vakituiseen tehtävään.


Roolisi


Tietotekniikan laitoksen tutkimus ja opetus edustavat maailman huippuluokkaa, rakentaen pohjaa tulevaisuuden tieteellisille, teknillisille ja yhteiskunnallisille saavutuksille. Taloussihteeri kuuluu palvelutiimiin, jonka tehtävänä on tarjota tukipalveluita laitoksen tutkimus- ja opetushenkilöstölle. Monipuolisiin työtehtäviin kuuluu taloushallinnollisia tehtäviä kuten osto-, kulu- ja myyntilaskut, kirjanpidon oikaisut sekä akateemisen henkilöstön ohjeistaminen ja tukeminen talousasioissa. Lisäksi työssäsi avustat laitoksen taloustiimiä tutkimusprojektien talouden seurannassa.


Osaamisesi ja mielenkiintosi


Erinomaiset yhteistyö-, kommunikointi- ja vuorovaikutustaidot, joustava tiimityö ja asiakaspalveluasenne ovat ehdoton edellytys työssä onnistumiselle. Taloussihteerin työ vaatii oma-aloitteisuutta ja vastuullisuutta sekä monien asioiden yhtäaikaista hallintaa. Tässä tehtävässä positiivinen asenne, paineensieto ja hyvät organisointitaidot ovat avainasemassa.


Sinulle on luonteenomaista kehittää omaa toimintaasi ja työtapojasi. Sinulla on kyky asettaa tavoitteita ja työskennellä muuttuvassa toimintaympäristössä. Omaksut uusia taitoja ja työtehtäviä nopeasti, aktiivisesti ja oma-aloitteisesti.


Odotamme sinulta tehtävään soveltuvaa koulutusta ja kokemusta. Parhaan pohjan työlle antaa esim. merkonomin/ tradenomin tutkinto tai (alempi) korkeakoulututkinto taloustieteen alalta tai vastaavasta. Aikaisempi työskentely taloustehtävissä on edellytys tehtävässä menestymiseksi. Tietotekniset taitosi ovat erinomaiset ja sinulla on monipuolista toimisto-ohjelmien osaamista. Katsomme eduksi erilaisten talousjärjestelmien hallinnan. Erinomainen kirjallinen ja suullinen englannin kielen taito on edellytys tehtävän hoitamiselle.


Tarjoamme sinulle


Meillä pääset työskentelemään kansainvälisessä innostavassa opiskelijoiden, tutkijoiden ja muiden ammattilaisten yhteisössä, jossa yksikään päivä ei ole samanlainen. Tehtävä sijaitsee Aalto-yliopiston Otaniemen kampuksella Espoossa. Otaniemen kampusta kehitetään jatkuvasti, ja metron myötä kulkuyhteydet meille ovat erinomaiset. Tehtävän palkkaus määräytyy Aalto-yliopistossa käytössä olevan yliopistojen palkkausjärjestelmän mukaisesti.


Lisää Aallosta työnantajana: https://www.aalto.fi/fi/aalto-yliopisto/toihin-aaltoon-0


Kiinnostuitko?


Jos haluat liittyä joukkoomme, lähetäthän vapaamuotoisen hakemuksesi ja CV:si sähköisesti alla olevan linkin (”Hae nyt”) kautta viimeistään 28.4.2019.


Lisätietoja tehtävästä antavat talouspäällikkö Ilkka Leppänen, p. 050 4310 420 (15.4.19 alkaen) ja controller Kaija Virolainen p. 050 3692 544 (19.4.19 saakka) Sähköpostit etunimi.sukunimi@aalto.fi.


  • www.aalto.fi
  • www.twitter.com/aaltouniversity
  • www.facebook.com/aaltouniversity
  • www.instagram.com/aaltouniversity