(Poistunut julkaisusta)

Taloussihteeri Aalto-yliopistoon
Aalto-yliopisto

Alkuperäinen julkaisupäivä 20.2.2020
Aalto-yliopisto on rohkeiden ajattelijoiden yhteisö, jossa tiede ja taide kohtaavat tekniikan ja talouden. Tunnistamme ja ratkaisemme yhteiskunnan suuria haasteita ja rakennamme innovatiivista tulevaisuutta. Yliopistossa on kuusi korkeakoulua, lähes 11 000 opiskelijaa ja noin henkilöstöä noin 4000, joista lähes 400 on professoreita. Kampuksemme sijaitsevat Espoossa ja Helsingissä.

Haluatko olla mukana vaikuttamassa uudistuvan ja maailman kärkeen tähtäävän Aalto-yhteisömme tulevaisuuteen? Haemme nyt Perustieteiden korkeakoulun taloustiimiin


TALOUSSIHTEERIÄ

Sihteerimme siirryttyä uusiin tehtäviin Aallossa, haemme uutta kollegaa vakituiseen tehtävään. Haluaisitko sinä tulla töihin neurotieteen ja lääketieteellisen tekniikan laitokselle osaksi mukavaa palvelutiimiämme (ks. lisää laitoksesta www.aalto.fi/fi/neurotieteen-ja-laaketieteellisen-tekniikan-laitos)? Tarjoamme mielenkiintoisen ja vaihtelevan työn kansainvälisessä ympäristössä. Työpiste sijaitsee Otaniemen vauhdilla kehittyvällä kampuksella erinomaisten liikenneyhteyksien päässä.

Tehtäväsi

Taloussihteeri kuuluu palvelutiimiin, jonka tehtävänä on tarjota tukipalveluita laitoksen tutkimus- ja opetushenkilöstölle. Monipuolisiin tehtäviisi kuuluvat tiimissämme esimerkiksi osto-, kulu, -matka ja myyntilaskut, palkkioiden maksatus, luottokorttihankintojen teko, työajan seuranta, kirjanpidon oikaisut sekä akateemisen henkilöstön ohjeistaminen ja tukeminen talousasioissa. Työtä tehdään tiiviissä yhteistyössä laitoksen muun talous- ja tukihenkilöstön kanssa.

Osaamisesi

Toivomme, että sinulla on jo hieman kokemusta taloustehtävistä sekä asiakaspalvelusta. Soveltuva kaupallinen koulutus katsotaan eduksi. Laitoksellamme on paljon kansainvälistä henkilökuntaa, ja siksi työssä tarvitaan erinomaista kirjallista ja suullista englannin kielen taitoa. Työ edellyttää myös vahvoja tietoteknisiä taitoja, ja erilaisten talousjärjestelmien hallinta on eduksi.

Vahvat yhteistyö- ja vuorovaikutustaidot, joustava tiimityö ja asiakaspalveluasenne ovat tärkeä edellytys työssä onnistumiselle. Neurotieteen ja lääketieteellisen tekniikan laitoksen toiminta rahoitetaan pääosin ulkopuolisella projektirahoituksella. Rahoittajista suurimmat ovat EU ja Suomen Akatemia ja Business Finland. Laitokseen kuuluu myös Aalto Neuroimaging infrastuktuuri (ANI), moninaisine kuvantamislaitteineen. Laitoksen taloustehtävät ovat siten monipuolisia, ja taloussihteerin työ vaatiikin oma-aloitteisuutta ja vastuullisuutta sekä monien asioiden yhtäaikaista hallintaa muuttuvissakin tilanteissa. Tässä tehtävässä positiivinen asenne, paineensieto ja hyvät organisointitaidot ovat tärkeitä. Toivomme, että sinullekin on tärkeää kehittää omaa toimintaasi ja työtapojasi, ja että pystyt helposti omaksumaan uusia taitoja.

Tarjoamme

Meillä pääset työskentelemään innostavassa opiskelijoiden, tutkijoiden ja muiden ammattilaisten yhteisössä, jossa edistämme yhteiskunnallisesti merkittäviä tavoitteita tieteen ja koulutuksen saralla. Tarjoamme sinulle mahdollisuuden olla mukana tekemässä ja kehittämässä taloushallinnon palveluita ammattitaitoisessa porukassa. Saat tehtäviisi hyvän perehdytyksen ja tiimin tuen.

Tehtävän palkkaus on yliopistojen työehtosopimuksen mukainen vaativuustasolla 7. Tarjoamme myös joustavat työajat sekä mahdollisuuden etätyöskentelyyn ajoittain.

Kiinnostuitko?

Jos haluat liittyä tiimiimme, lähetäthän vapaamuotoisen hakemuksesi ja CV:si aalto.fi-sivun hakuilmoituksen linkin kautta viimeistään 4.3.2020. Ks. hakuilmoitus: www.aalto.fi/fi/current/jobs/

Jos haluat kuulla lisää, kerromme mielellämme - voit olla yhteydessä NBEn controller Eeva Lampiseen (tavoitettavissa 24.2. alkaen) puh. 050 352 5226 tai talouspäällikkö Ilkka Leppäseen puh. 050 431 0420. Sähköpostit ovat muotoa etunimi.sukunimi@aalto.fi.

Lisää Aallosta työnantajana: https://www.aalto.fi/fi/toihin-aaltoon

www.aalto.fi
www.twitter.com/aaltouniversity
www.facebook.com/aaltouniversity
www.instagram.com/aaltouniversity