(Poistunut julkaisusta)

Talouspäällikön virka
Ylitornion seurakunta

Alkuperäinen julkaisupäivä 24.1.2018

 

TALOUSPÄÄLLIKÖN VIRKA, YLITORNION SEURAKUNTA

Talouspäällikön tehtäviin kuuluvat myös Kolarin seurakunnan talouspäällikön tehtävät laskentatoimen osalta. Talouspäällikkö vastaa taloudesta, kiinteistöistä, hautausmaista, toimii mm. hallinnon kokousten sihteerinä ja oman alansa esittelijänä sekä lomittaa toimistosihteeriä kirkkoherranvirastossa.

Viranhaltijalta edellytetään soveltuvaa korkeakoulututkintoa vähintään tradenomin (AMK) tai aiempaa opistoasteen kaupallista tutkintoa. Eduksi katsotaan työkokemus vastaavasta työstä julkishallinnon tai yritystoiminnan palveluksessa. Palkkaus on kirkon virka- ja työehtosopimuksen johtavan talous- ja henkilöstöhallinnon viran J10 hinnoitteluryhmän mukainen. Lisäksi Kolarin seurakunnan kirjanpidosta maksetaan erillinen 418€:n vastuulisä. Virka tulee ottaa vastaan mahdollisimman pian tai sopimuksen mukaan. Viran vastaanottamisen yhteyteen järjestetään perehdyttämisjakso.

Virkaan valittavan tulee olla ev.lut. seurakunnan jäsen ja hänen on ennen viran vastaanottamista toimitettava lääkärintodistus terveydentilastaan.  Viran täytössä käytetään kuuden kuukauden koeaikaa.

Hakemukset osoitetaan Ylitornion seurakunnan kirkkoneuvostolle ja toimitetaan 13.2.2018 kello 14.00 mennessä osoitteeseen Ylitornion seurakunta, Alkkulanraitti 3, 95600 Ylitornio. Hakemuksen voi jättää myös sähköpostitse matti.salminen@evl.fi.

                   Lisätietoja antaa kirkkoherra Matti Salminen 0405508246