(Poistunut julkaisusta)

Talouspäällikön sijaisuus
MuoviTech Finland Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 30.1.2018

Haemme talouspäällikön äitiyslomasijaista Mynämäelle

 

MuoviTech Finland Oy on osa MuoviTech-konsernia, joka on perustettu 2002 ja on Euroopan johtava geoenergia-tuotteiden valmistaja. Kehitämme ja valmistamme geoenergian tuotteita omissa tehtaissamme kuudessa maassa. 

Talouspäällikön tehtävässä vastaat yrityksen ulkoisesta ja sisäisestä laskennasta, mm. laadit ja analysoit kuukausiraportit, teet tilinpäätöksen sekä kehität toimintaa kustannuslaskelmin ja ennustein. Työvälineenäsi on Microsoft Dynamics NAV-toiminnanohjausjärjestelmä ja MS Office. Konsernikielenä käytät sujuvasti englantia, mutta myös ruotsinkielentaito on tehtävässä toivottavaa. 

Arvostamme kokemusta monipuolisista taloushallinnon tehtävistä, soveltuvaa kaupallista koulutusta, itsenäistä otetta ja hyviä vuorovaikutustaitoja. Myös joustavuus ja kyky hallita kokonaisuuksia ovat tärkeitä ominaisuuksia.

Tarjoamme mielenkiintoisen ja monipuolisen sijaisuuden kasvuyrityksessä, vihreän energian alalla. Pääset avainpaikalle mukaan kehittämään yrityksen toimintaa.

Paikka täytetään sopivan henkilön löydettyä ja työt alkavat sopimuksen mukaan. Lähetä CV ja hakemus palkkatoiveineen osoitteeseen minna.lindell@muovitech.com ke 21.2.2018 mennessä. Lisätietoja tehtävästä antaa talouspäällikkö Minna Lindell, puh. 040 712 0581. Lisätietoa yrityksestämme löydät nettisivuiltamme www.muovitech.com.