(Poistunut julkaisusta)

Talouspäällikkö/Business Controller
Personalhuset Staffing Group

Alkuperäinen julkaisupäivä 20.7.2018
Helsingin KTK Oy on vuonna 1946 perustettu, liikennöitsijöidensä omistama, kuljetus- ja logistiikkapalveluyrittäjien verkosto. Tehokkaan toiminnan mahdollistavat lähes 300 yksityistä liikennöitsijää ja noin 600 erilaista ajoneuvoa pakettiautosta järeään nosturiin saakka. Asiakas voi tilata Helsingin KTK:lta yhden kuljetustapahtuman tai tehdä sopimuksen kaikista tarvitsemistaan kuljetuksista lisäpalveluineen. Kaikki järjestyy yhdellä sopimuksella yhden yhteyshenkilön kautta. Helsingin KTK Oy:n liikevaihto vuonna 2017 oli 56 miljoona euroa ja yritys työllistää keskimäärin 30 toimihenkilöä. Helsingin KTK:n toimipiste sijaitsee Helsingin Kivikossa.

 


Toimintamme kehittyessä haemme Talouspäällikköä / Business Controlleria.


Tehtäviisi kuuluu yrityksen sisäinen kannattavuuden seuranta, taloudellinen raportointi, tilinpäätös ja raportoinnin kehittäminen, liiketoiminnan ja tuloksen analysointi, toiminnan ennustaminen ja ohjaamisen tukeminen. Tehtäviin kuuluu talouden lisäksi yrityksen laatuasiat. Toimit aktiivisena kumppanina operatiiviselle liiketoimintajohdolle ja tuet työlläsi hallituksen päätöksentekoa. Kuulut laajennettuun johtoryhmään ja raportoit toimitusjohtajalle.


Olet monipuolinen taloushallinnon osaaja ja ymmärrät toimintaa numeroiden takana. Kykenet etsimään dataa, pureutumaan numeroihin ja analyysin avulla luomaan kokonaiskuvan. Kommunikoit selkeästi ja sujuvasti erilaisten ihmisten kanssa ja pystyt haastamaan työkavereitasi rakentavalla tavalla. Omaat järjestelmällisen työtavan. Työskentelet kehitysotteisesti ja viet asiat loppuun omalla vastuualueellasi. Persoonana olet energinen ja aktiivinen joukkuepelaaja, jolla on innostava ja avoin suhtautuminen asioihin.

Tehtävässä menestyminen edellyttää:


  •  Soveltuvaa korkeakoulututkintoa
  • Näyttöä aiemmasta työkokemuksesta vastaavista tehtävistä
  • Hyvää IT-osaamista, erityisesti erinomaista Excel-osaamista
  • Kokemus Microsoft Navisionista ja M-filesista on eduksi
  • Suomen ja englannin kielen sujuvaa suullista ja kirjallista taitoa
  • Kokemusta johdon raportoinnista
  • Proaktiivista ja innostunutta kehittämisotetta
  • Intohimoa lukujen analysointiin ja paineensietokykyä
  • Kokemus kuljetusalalta luetaan eduksesi

 


Sinua odottaa monipuolinen työ ja innostava työyhteisö, jossa voit vaikuttaa omaan työhösi. Tehtävässä on mahdollisuus kasvaa vaativimpiin tehtäviin.


Lisätietoja tehtävästä antaa Search & Selection Personalhuset rekrytointipäällikkö Marja Heinimäki, 040 547 8563. Tavoitat 7.8.2018 – 8.8.2018. Hakemukset ansioluetteloineen ja palkkatoiveineen pyydämme toimittamaan oheisen linkin kautta mahdollisimman pian, kuitenkin viimeistään 15.8.2018 mennessä. Käsittelemme hakemuksia jo ennen hakuajan päättymistä.