Talouspäällikkö
Poolia Suomi Oy

Hae työpaikkaa
Alkuperäinen julkaisupäivä 23.4.2021

Asiakkaamme Kinnarps Oy on suomalainen perheyritys, joka etsii nyt pääkonttoriinsa Helsingin Pukinmäkeen itsenäistä ja ammattitaitoista Talouspäällikköä vakituiseen työsuhteeseen. Työn toivottu aloitus on elokuun 2021 alussa.


Työtehtävät

Työtehtävissäsi vastaat taloushallinnosta kokonaisuudessaan eli tehtäviisi kuuluvat kirjanpito, osto- ja myyntireskontra, kuukausi- ja vuositilinpäätökset, veroasiat sekä raportointitehtävät ja tilintarkastusyhteistyö.  Kuulut 2 hengen taloustiimiin ja toimit taloushallinnon assistentin esimiehenä, mutta osallistut myös itse aktiivisesti päivittäisiin tehtäviin.
 
Muut työtehtäväsi liittyvät mm. HR-puolen vastuualueisiin, kuten palkanlaskentaan ja työsuhdeasioihin. 

Käytössäsi on kirjanpitojärjestelmänä Netvisor, HR-järjestelmänä Mepco, raportoinnissa Insight ja ERP-järjestelmänä Movex.

Edellytykset

Odotamme, että sinulla on aiempaa kokemusta vastaavanlaisesta kokonaisvaltaisesta talouspäällikön/ pääkirjanpitäjän/toimistovastaavan/hallintopäällikön roolista, esim. tilitoimistosta tmv. Tehtävän menestyksellinen hoitaminen edellyttää suomen kielen lisäksi englannin kielen kirjallista taitoa. IT-osaamisesi on hyvällä tasolla ja olet näppärä käyttämään mm. Exceliä sekä erilaisia taloushallinnonjärjestelmiä. Olet luotettava, tarkka ja vastuuntuntoinen tiimin jäsen, joka hoitaa monipuolista tehtäväkenttäänsä joustavasti ja itsenäisesti. Huumorintajukaan ei ole haitaksi rennossa ja tiiviissä työyhteisössä!

Edut

Kinnarps Oy tarjoaa sinulle vaihtelevan ja monipuolisen työtehtävän, mukavan työyhteisön ja -kulttuurin sekä modernit ja ergonomiset työskentelytilat hyvien kulkuyhteyksien päässä. Kilpailukykyisen palkan lisäksi saat lounas- ja puhelinedun sekä liikuntasetelit.

Lisätiedot

Lähetä meille cv:si ja hakemuksesi palkkatoiveineen ja ota rohkeasti yhteyttä lisätietoja varten, vastaamme erittäin mielellämme! Huomaathan myös, että käynnistämme haastattelut jo hakuaikana, joten lähetäthän hakemuksesi pikimmin.

Yhteyshenkilöt

Sanna Majava
puh: +358 20 7290 838
sanna@poolia.fi

Tarja Laakso
puh: +358 20 7290 837
tarja@poolia.fi

Hakuohjeet

Mikäli kiinnostuit, niin jätä hakemuksesi ja CV:si meille palkkatoiveineen ja ota yhteyttä, mikäli sinulla heräsi jotain kysyttävää. Huomioithan, että hakuprosessi on jo käynnistynyt ja tehtävä täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä. Lähetäthän siis hakemuksesi mitä pikimmin! Ilmoitus poistetaan heti kun tehtävä on täytetty.

Kinnarps Oy

Kinnarps Oy on työympäristön asiantuntija, joka tarjoaa monipuolisia sisustusratkaisuja ja -palveluja toimisto- ja julkitiloihin Suomessa. Ergonomia, laatu ja vähäiset ympäristövaikutukset ovat luonteenomaisia koko toimintaketjullemme. Olemme pureutuneet monimuotoisuuden ja digitaalisuuden tuomien muutosten ymmärtämiseen, jotta voisimme tarjota parempia tilaratkaisuja. Ergonominen kokonaisuus ja työn sujuvuus luovat kasvualustan menestykselle ja hyvinvoinnille. Laajasta mallistostamme löytyy ratkaisu useimpiin asiakkaidemme tarpeisiin. Lue lisää: www.kinnarps.fi

Huom! Hakemalla tätä paikkaa annat luvan tietosuoja- ja rekisteriselosteemme mukaiseen tietojesi säilyttämiseen ja käyttöön. 

Seuraa Pooliaa Somessa!
LinkedIn Facebook Instagram Twitter

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot