Talouspäällikkö

Petäjäveden seurakunta
Tietoa tehtävästä

Tule talouspäälliköksi Petäjävedelle!

Etsimme talouspäällikkö vakituiseen ja kokoaikaiseen virkaan 1.6.2021 alkaen tai sopimuksen mukaan.

Talouspäällikön tehtäviin kuuluu:

Talouspäällikön tehtävänä on johtaa ja valvoa seurakunnan taloutta, toimia kiinteistö- ja hautausmaatyöntekijöiden esimiehenä sekä toimia palkka-asiamiehenä. Pääasiallisiin tehtäviin kuuluvat talousarvion, tilinpäätöksen ja toimintakertomuksen valmistelu, tuloveroehdotuksen laadinta, talousarvion toteutumisen seuranta ja valvonta, muut kirjanpidon tehtävät, palkka- ja henkilöstöhallinto, valmistelu-, esittely-, sihteeri- ja toimeenpanotehtävät hallintoelimissä ja lisäksi hautatoimeen ja kiinteistöjen ylläpitoon kuuluvia tehtäviä. Tehtävän hoitaminen vaatii osaavaa kehittämisotetta, hyviä esimies-, työyhteisö-, viestintäja vuorovaikutustaitoja, muutos- ja sopeutumiskykyä sekä it-osaamista.

Toivomme viranhakijalta:

Hakijalta edellytetään vähintään tradenomi (AMK) tai aiemman opistoasteen kaupallista tutkintoa. Tehtävä edellyttää suomen kielen hyvää suullista ja kirjallista taitoa. Kokemus esimiestehtävistä katsotaan eduksi. Viran palkkaus on hinnoitteluryhmän KirVesTes J10 mukainen. Virassa noudatetaan 6 kuukauden koeaikaa ja virkaan valitun on esitettävä hyväksyttävä lääkärintodistus terveydentilastaan. Virkaan valittavan on oltava Suomen ev.lut. kirkon konfirmoitu jäsen.

Eduksi katsotaan aiempi kokemus seurakunnan tai muun julkisyhteisön taloudesta ja hallinnosta. Tehtävän hoitaminen vaatii osaavaa kehittämisotetta, hyviä esimies-, työyhteisö-, viestintäja vuorovaikutustaitoja, muutos- ja sopeutumiskykyä sekä it-osaamista.

Hakuaika: 8.-25.4.2021, haastattelut ti 27.4.2021

Lisätiedot ja kyselyt: talouspäällikkö Raija Kivelä/raija.kivela@evl.fi/040-5508505

Hakemukset: Petäjäveden seurakunnan kirkkoneuvosto (merkintä ”talouspäällikkö”)

Asematie 1

41900 Petäjävesi

tai sähköisesti: laura.laitinen@evl.fi

Yhteystiedot

Ilmianna kiinnostuksesi tai vinkkaa kaverille 25.4.2021 mennessä! Hakemuksen voit täyttää "Tutustu työpaikkaan" -linkin kautta.

Lisätietoja saat Laura Laitinen, kirkkoherra laura.laitinen@evl.fi 040-5262107 ja Raija Kivelä, talouspäällikkö raija.kivela@evl.fi 040-5508505

Tietoa työnantajasta