(Poistunut julkaisusta)

Talouspäällikkö
Kuorma-autokorjaamo Mäkelä -konserni

Alkuperäinen julkaisupäivä 22.1.2021
Kuorma-autokorjaamo Mäkelä -konserni
Kuorma-autokorjaamo Mäkelä -konserni valmistaa vahvalla ammattitaidolla raskaan kaluston perävaunuja ja kuorma-autojen päällivarusteita. Vuosikymmenten kokemus, ammattitaitoinen henkilökunta sekä hyvä palvelu takaavat asiakkaalle varmatoimisen ja laadukkaan tuotteen synnyn. Perävaunut valmistetaan räätälöitynä asiakkaan tarpeet huomioon ottaen.Konsernissamme työskentelee yhtensä noin 100 henkilöä. Toimipisteitämme on Perniön lisäksi Kokkolassa ja Huittisissa. Olemme laajentamassa toimintaamme ja uudet tilamme valmistuvat huhtikuussa.Päätoimipisteemme sijaitsee Perniössä ja Kokkolassa. Lue lisätietoja yrityksestämme osoitteessa:https://automakinen.fi/fi/  https://limetec.fihttps://kkmoy.fi 

Etsimme joukkoomme Perniöön nyt

Talouspäällikköä

vastaamaan yrityksemme taloushallinnon kokonaisuudesta, kuten kirjanpidosta, tilinpäätöksistä, budjetoinnista sekä talouden raportoinnista. Tämän lisäksi talouspäällikkönä olet tietosuojavastaava organisaatiossamme. Toimit talousassistentin esimiehenä ja raportoit itse suoraan toimitusjohtajalle. Talouspäällikkönä olet osa johtoryhmäämme.

Edellytämme tehtävään soveltuvaa korkeakoulututkintoa, vahvaa kokemusta talouden hoitamisesta sekä taloushallinnon järjestelmien ja kirjanpidon ohjelmien käytöstä.

Odotamme sinulta:

  • Vahvaa taloushallinnon kokonaisuuksien hallintaa sekä talouden tunnuslukujen osaamista
  • Halua kehittää toimintoja monipuolisesti ja kehittyä organisaatiomme mukana
  • Kykyä hallita kokonaisuuksia, oma-aloitteista ja itsenäistä otetta asioiden edistämiseksi
  • Hyviä tietoteknisiä taitoja
  • Sujuvaa englannin kielen taitoa, ruotsin kielen taidon katsomme hyväksesi

Henkilönä olet järjestelmällinen, suunnitelmallinen ja jämäkästi asioita edistävä. Sinulla on vahvat vuorovaikutustaidot ja kykenet toimimaan erilaisten ihmisten kanssa sujuvasti.

Kiinnostuitko? Kerromme sinulle mielellämme lisää tehtävästä, yrityksestä ja yrityskulttuurista. Lisätietoja antaa Eezy Personnelin seniorikonsultti Johanna Ahola, p. 0400 739 308 tai sähköpostilla johanna.ahola@eezy.fi

Hakemuksen, CV:n ja palkkatoiveesi voit jättää sivujemme kautta osoitteessa www.eezypersonnel.fi 15.2.2021 mennessä.


Ota yhteyttä:

Sijainti: Perniöntie 1840, Perniö