(Poistunut julkaisusta)

Talouspäällikkö
Maanpuolustuskoulutus MPK

Alkuperäinen julkaisupäivä 30.10.2020

Etsimme talouspäällikköä vastaamaan yhdistyksen talouden ohjauksesta ja johdon taloustuesta.

Talouspäällikkö suunnittelee, analysoi, kehittää ja ohjaa MPK:n taloutta. Hän pitää huolen, että MPK:n taloutta hoidetaan tehokkaasti, ketterästi ja toimintaohjeiden mukaisesti. MPK:n liikevaihto on noin 5 miljoonaa euroa, josta valtaosa on valtionavustusta. Talouspäällikkö kehittää MPK:n toiminnan tuloksellisuutta ja tukee johtoa päätöksenteossa. Tehtävässä raportoidaan MPK:n hallitukselle ja toiminnanjohtajalle.

Tehtävässä pääsee kehittämään yhdistyksen taloutta ja omaa osaamista  monipuolisten taloushallinnon tehtävien parissa MPK:n keskustoimiston moderneissa tiloissa Töölössä.

Talouspäällikön tehtävänä on

  • toimia taloushallinnon henkilöstön esimiehenä
  • ohjata MPK:n taloutta ja talousprosesseja
  • vastata tiiminsä toimivasta yhteistyöstä MPK:n muun henkilöstön kanssa
  • tuottaa talouden suunnitelmia, ennusteita ja budjetteja sekä raportoida ja analysoida MPK:n taloutt
  • tuottaa MPK:n johdolle talouteen liittyviä raportteja/laskelmia/riskianalyysejä
  • varmistaa, että talouden hoito ja ohjaus toimii lakien, valtionavustusviranomaisen ohjauksen sekä prosessien ja toimintaohjeiden mukaisesti

Hakijalta edellytetään ylempää korkeakoulututkintoa tai vastaavaa kokemusta taloushallinnon tehtävistä. Tehtävässä menestyminen vaatii analyyttisyyttä ja tarkkuutta. MPK:ssa on käytössä Visma Netvisor -ohjelmisto, jonka hyvä osaaminen on edellytys tehtävän hoitamiselle.

Paineensietokyky, hyvät vuorovaikutus- ja tiimityötaidot sekä oma-aloitteinen ja joustava työskentelyote takaavat viihtymisen työyhteisössämme.

Tarjoamme mielenkiintoisen tehtävän, jossa pääsee työskentelemään vapaaehtoistoimijoiden motivoituneessa ilmapiirissä ja osaltaan vaikuttamaan siihen, että Suomi on maailman turvallisin maa. 

Työsuhde alkaa 1.1.2021 tai sopimuksen mukaan ja tehtävä on toistaiseksi voimassa oleva. Tehtävän palkkaus on noin 3 800 euroa kuukaudessa. Hakija voi esittää palkkatoivomuksen osaamisensa ja kokemuksensa mukaisesti.

Tehtävään valittavasta henkilöstä voidaan tehdä hakijan suostumuksella turvallisuusselvitys (perusmuotoinen turvallisuusselvitys, turvallisuusselvityslaki 19 §). Tehtävässä on kuuden kuukauden koeaika.

Hakemuksen voi lähettää 22.11.2020 mennessä sähköpostitse mika.peltoniemi@mpk.fi.