(Poistunut julkaisusta)

Talouspäällikkö
Hyvinkään Lämpövoima Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 12.8.2020

Nykyisen vastuuhenkilömme siirtyessä työurallaan eteenpäin haemme

TALOUSPÄÄLLIKKÖÄ

johtamaan ja kehittämään Hyvinkään Lämpövoiman taloushallintoa. Vastaat kokonaisvastuullisesti yhtiön taloushallinnosta, yleishallinnosta sekä HR- ja ICT-toiminnoista yhdessä tiimisi kanssa. Taloushallinnon vastuusi sisältävät mm. talouden raportoinnin, budjetoinnin ja ennustamisen sekä tilinpäätöksen. Osallistut mielelläsi myös muihin taloushallinnon käytännön tehtäviin tiimisi tukena. HR-tehtävien vastuuseesi kuuluvat henkilöstöhallinnon suunnittelu ja johtaminen sekä yhteistyö palkanlaskennan ja esimiesten kanssa. Tietohallinnon tehtäviin sisältyvät ICT-toimintojen suunnittelu ja kehittäminen yhteistyössä kumppanien kanssa. Kehität vastuullasi olevia toimintoja ja järjestelmiä. Toimit aktiivisesti liiketoimintojen tukena ja teet tiivistä yhteistyötä koko organisaation kanssa. Osallistut myös johtoryhmän toimintaan.

Haemme tehtävään taloushallinnon ammattilaista, jolla on vähintään viiden vuoden kokemus taloushallinnon vaativista tehtävistä ja hyvät näytöt onnistumisista aikaisemmissa tehtävissä. Taustaltasi voit olla esimerkiksi talouspäällikkö, controller tai taloushallinnon/tilintarkastuksen asiantuntija. Tehtävän vaatimuksena on soveltuva korkeakoulututkinto talouden alalta. Henkilönä olet helposti lähestyttävä tiimipelaaja, joka ei pelkää laittaa itseään likoon arjen haasteissa tai vaativissa kehitysprojekteissa. Olet jämäkkä ja sydämellinen esimies, jolle henkilöstön hyvinvointi ja osaamisen kehittäminen ovat ykkösasioita. Ymmärrät talous- ja muiden sisäisten palvelujen roolin liiketoimintojen tukena. Työskentelytapasi on systemaattinen ja analyyttinen. Arvostamme kokemusta esimiestehtävistä ja vaativien projektien vetovastuusta. Katsomme eduksi energia-alan tuntemuksen.

Meillä pääset aidosti vaikuttamaan yhtiön menestymiseen ja näet työsi jäljen. Työyhteisössämme on hyvä henki ja kehitämme aktiivisesti toimintaamme. Pidämme henkilöstöstämme hyvää huolta ja etumme ovat kilpailukykyiset.  

Lisätietoja tehtävästä antaa toimitusjohtaja Sanna Kytömäki p. 040 190 6345 tai sanna.kytomaki@hlv.fi (parhaiten tavoitettavissa to 13.8. klo 13-15 ja pe 21.8 klo 13-15).

Onko tämä sinun seuraava unelmatehtäväsi? Hae meille viimeistään 30.8.2020 lähettämällä CV:si ja hakemuksesi palkkatoiveineen sähköpostiosoitteeseen rekrytointi@hlv.fi. Käsittelemme hakemuksia jo hakuaikana.