(Poistunut julkaisusta)

Talouspäällikkö
Asuntosäätiön Asumisoikeus Oy (Asokodit)

Alkuperäinen julkaisupäivä 31.7.2020

Asuntosäätiön Asumisoikeus Oy

Asuntosäätiön Asumisoikeus Oy (Asokodit) on Suomen suurin asumisoikeusasuntojen omistaja. Yhtiön omistaa Asuntosäätiö. Asokotien toiminta-ajatus on omistaa kannattavasti laadukkaita asumisoikeusasuntoja pääkaupunkiseudulla ja kasvukeskuksissa. Yhtiön toiminta perustuu jatkuvaan kehittymiseen sekä hyvien asumispalveluiden tuottamiseen yhdessä huolella valittujen kumppaneiden kanssa. Asukasyhteistyö on merkittävä osa yhtiön toimintaa. Yritys on perustettu vuonna 1989.

Edellisen talouspäällikön siirryttyä Asuntosäätiön talousjohtajaksi rekrytoidaan nyt uusi

Talouspäällikkö

Talouspäällikön vastuulla on Asuntosäätiön Asumisoikeus Oy:n (Asokodit) talouden kaikkien osa-alueiden hoitaminen oman tiiminsä kanssa.

Talouspäällikkönä pääset monipuolisesti hyödyntämään taloushallinnon vahvaa osaamistasi, tulet olemaan avainasemassa sen jatkokehittämässä ja viemässä läpi muutoksia organisaatiossa kohti yhtä tehokasta talousosastoa.

Asenteeltasi olet tunnollinen, oma-aloitteinen, dynaaminen, ratkaisukeskeinen sekä vahvan vuorovaikutteinen ja osaamiseltasi talousalan ammattilainen.

Arvostamme kokemusta vahvaa näyttöä talousfunktion johtamisesta sekä kokemusta kirjanpidosta, budjetoinnista, verotuksesta ja mielellään konsernilaskennasta.

Kokemus asumisoikeustoiminnan taloushallinnon erityispiirteistä on toimessa eduksi samoin kuin asuntorahoitustoiminnasta (ARA), asuntovuokratoiminnasta sekä rakentamis- tai kiinteistötoimialalta.

Talouspäällikkö kuuluu Asuntokodit -johtoryhmään sekä säätiökonsernin talousjohtoryhmään.

Lisätietoja antavat Asuntosäätiön Asumisoikeus Oy:n (Asokodit) toimitusjohtaja Jari Riskilä, 040 756 3817 ja Asuntosäätiökonsernin talousjohtaja Matti Pasanen, 050 430 6815.

Lähetä vapaamuotoinen hakemus ja CV palkkatoiveineen 10.8.2020 mennessä osoitteeseen hakemukset@norilo.fi.