(Poistunut julkaisusta)

Talouspäällikkö
Presto Paloturvallisuus Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 9.7.2020

Haemme nyt Presto Paloturvallisuus Oy:n talousorganisaatioon ammattitaitoista ja kehittämishenkistä

 

 

TALOUSPÄÄLLIKKÖÄ

 

 

Tehtäviisi kuuluvat yrityksen kirjanpitäjänä toimiminen, tietojen analysointi, taloustoimien kehittäminen ja kirjanpidosta vastaaminen. Toimit kolmen henkilön esimiehenä ja raportoit tehtävässä toimitusjohtajalle sekä olet johtoryhmän jäsen. Teet tiivistä yhteistyötä Ruotsin talousosaston kanssa, jonka vuoksi tehtävässä vaaditaan erinomaista ruotsin kielen taitoa. Toimipisteesi sijaitsee Helsingissä. Sinulla on matkustusvalmiutta niin kotimaassa kuin ruotsissa.

 

 

Olet hakemamme henkilö, jos Sinulla on tehtävään soveltuva koulutus ja sinulta luonnistuu kirjanpidon käytännön tekeminen. Olet toiminut aiemmin esimerkiksi pääkirjanpitäjänä tai kirjanpitäjänä ja haluat lisää vastuuta. Menestyäksesi tehtävässä olet työskentelytyyliltäsi oma-aloitteinen, tehokas ja analyyttinen. Sinulla on hyvät vuorovaikutustaidot sekä suomen ja ruotsin kielen lisäksi puhut ja kirjoitat sujuvaa englantia.

 

Arvostamme osaamistasi ja kokemustasi kirjanpidosta, palkanlaskennasta, raportoinnista, laskutuksesta ja tietoliikenteestä (it). Eduksi katsomme myös, jos sinulla on ymmärrystä tai kokemusta henkilöstöhallinnosta, työturvallisuudesta ja yritysostoista tai fuusioista.

 

Tarjoamme Sinulle monipuolisen ja haasteellisen tehtävän voimakkaasti kasvavassa organisaatiossa, jossa positiosi voi kasvaa entisestään yrityksen kasvun myötä.

 

 

Lisätietoja tehtävästä antaa Rekryhaku Finland Oy:n suorahakukonsultti Henrik Haukanhovi, puh. 040 413 4909 seuraavasti:

 

perjantaina 24.7. klo 10-11, torstaina 30.7. klo 11-12 ja keskiviikkona 5.8. klo 10-11

 

Haethan tehtävään viimeistään 7.8.2020 lähettämällä hakemuksesi palkkatoiveineen hakemukset@rekryhaku.fi otsikolla ”Talouspäällikkö”. Ennen hakemuksen toimittamusta lue ja tutustu tietosuojaselosteeseen https://rekryhaku.fi/rekisteri-ja-tietosuojaseloste/