(Poistunut julkaisusta)

TALOUSPÄÄLLIKKÖ
Pajakulma Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 8.5.2020

Etsimme pääkonttoriimme Tampereelle ammattitaitoista ja monipuolista

TALOUSPÄÄLLIKKÖÄ

ottamaan kokonaisvastuun Pajakulma Oy:n taloushallinnosta ja sen kehittämisestä. Hallitset käytännön tasolla niin sisäisen kuin ulkoisen laskennan. Vastuullesi kuuluu kirjanpito, maksuliikenne, tilinpäätös ja budjettien laatiminen. Myös rahoitus, verotus ja vakuutusasiat ovat osa vastuualuettasi. Kuukausiraportoinnin ja -seurannan lisäksi tuotat tarvittavia johdon selvityksiä ja ennusteita päätöksenteon tueksi. Pidät yhteyttä toimenkuvan kannalta keskeisiin ulkoisiin ja sisäisiin sidosryhmiin ja ohjaat pienen taloustiimin toimintaa omalla osaamisellasi. Kehität yhteistyössä muun organisaation kanssa talouden laskenta- ja tietojärjestelmiä, raportointia sekä hinnoittelu- ja kannattavuuslaskelmia. Olet johtoryhmän jäsen ja raportoit toimitusjohtajalle.

Tehtävässä menestyminen edellyttää soveltuvaa korkeakoulututkintoa ja vankkaa taloushallinnon käytännön osaamista. Haluat kehittää ja kehittyä myös itse liiketoiminnan mukana. Puhut ja kirjoitat sujuvan suomen lisäksi hyvin englantia, muu kielitaito on tehtävässä eduksi. 

Talouspäällikkönä olet yrityksessämme avainroolissa ja odotamme sinulta vankan talousosaamisen lisäksi päämäärätietoisuutta, kehittämiskykyä, analyyttista otetta sekä hyviä käytännön suunnittelun ja organisoinnin taitoja. Sinulla on hyvät tiimityötaidot ja otteesi työhön on aktiivinen sekä ennakoiva. Hyödynnät tehokkaasti nykyaikaisia tietojärjestelmiä. Teet töitä ”kädet savessa”, mutta sinusta löytyy myös strateginen puoli liiketoimintamme kehittämiseen.

Tule luomaan tulevaisuutesi mielenkiintoiseen, itsenäiseen ja vastuulliseen rooliin kotimaiseen yritykseen!

Lisätietoja tehtävästä saat soittamalla Pajakulma Oy:n toimitusjohtaja Harri Kummulle, puh. 050 4620 490 tai Jyki Group -konsernin henkilöstöpäällikkö Sirpa Niemelle, puh. 040 1681 555. Lähetäthän hakemuksesi palkkatoivomuksineen mahdollisimman pian, viimeistään 24.5.2020 osoitteeseen rekry@jykigroup.fi. Lisää aihekenttään otsikko ”Talouspäällikkö”.