(Poistunut julkaisusta)

Talouspäällikkö
Romanoff Lattiat Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 28.4.2020

Etsimme Romanoff Lattiat Oy:lle

TALOUSPÄÄLLIKKÖÄ

Yrityksemme etsii itsenäistä ja innostunutta tekijää talouspäälliköksi nykyisen jäädessä vuoden vaihteessa eläkkeelle. 

Toivomme, että olet taloushallinnon ammattilainen ja haluat johtaa omaa vastuualuettasi niin, että se tukee ja vahvistaa yrityksemme liiketoimintaa. Toivomme sinulta  myös kokemusta vastaavista työtehtävistä ja soveltuvaa koulutusta, esimerkiksi AMK. Työskentelet määrätietoisesti ja vastuullisesti ja osaat tarttua oikeisiin asioihin nopeasti. Työ edellyttää myös hyviä vuorovaikutus- ja ongelmanratkaisutaitoja.

Toimenkuvaasi kuuluvat mm. seuraavat kokonaisuudet

  1. Kirjanpito
  2. Reskontra
  3. Palkkahallinto
  4. Tilinpäätöksen teko (konsernitaso)
  5. Vero-asiat
Arvostamme Kykyä työskennellä itsenäisesti ja ryhmän jäsenenä Hyviä yhteistyö-, vuorovaikutus- ja viestintätaitoja Ongelmanratkaisutaitoja Itseohjautuvaa asennetta IT-osaamista (MS Office ja Nova)  

Työpaikkasi sijaitsee Romanoff Lattioiden toimistolla Vantaalla.

Tarjoamme Vastuullisen ja mielekkään kokopäivätyön mukavassa ja osaavassa työyhteisössä Kilpailukykyisen palkkatason Kattavan työterveyshuollon   Toivottavasti kiinnostuit! Lähetä hakemuksesi ja ansioluettelosi palkkatoiveineen sähköpostitse Tommi Romanoffille. Kerrothan hakemuksessasi, milloin pystyisit aikaisintaan aloittamaan työt. Jos haluat kysyä työtehtävästä lisää, ota reilusti yhteyttä.