(Poistunut julkaisusta)

Talouspäällikkö
Lahden seurakuntayhtymä, Hallinto

Alkuperäinen julkaisupäivä 13.3.2020

Lahden seurakuntayhtymä hakee

talouspäällikköä

1.7.2020 alkaen vakinaiseen virkasuhteeseen.

Talouspäällikkö huolehtii muun muassa seurakuntayhtymän taloussuunnittelusta, talouden seurannasta, maksuliikenteestä, verkkomaksamisesta, maksuvalmiudesta, tilinpäätöksen ja toimintakertomuksen valmistelusta, palveluiden ja tavaroiden hankinnoista ja oman tehtäväalueen asioiden valmistelusta hallintoelinten käsittelyä varten. Talouspäällikkö johtaa taloustoimiston työskentelyä ja vastaa oman tehtäväalueen kehittämisestä.

Talouspäällikön viran kelpoisuusehtona on soveltuva ylempi korkeakoulututkinto ja riittävä työalan ja julkisen sektorin taloushallinnon tuntemus sekä riittävä kokemus esimiestehtävistä. Virassa menestyminen edellyttää lisäksi neuvottelu- ja yhteistyötaitoja, määrätietoisuutta, täsmällisyyttä ja joustavaa työotetta.

Virka kuuluu kirkon palkkausjärjestelmässä vaativuusryhmään 603. Viran täyttämisessä noudatetaan kuuden kuukauden koeaikaa. Virkaan valittavan tulee olla ev.lut. kirkon konfirmoitu jäsen. Virkaan valittavan tulee esittää hyväksyttävä lääkärintodistus terveydentilastaan ennen viran vastaanottamista.

Käytämme valinnassa soveltuvuusarviointia. Hakijan tulee kutsuttaessa varautua haastatteluun ja soveltuvuusarviointiin viikolla 17.

Sähköinen hakemus tulee toimittaa 2.4.2020 klo 12.00 mennessä täyttämällä osoitteesta
www.lahdenseurakunnat.fi/info ja asiointi/avoimet-tyopaikat löytyvä hakulomake.

Tiedusteluihin vastaa hallintojohtaja Pasi Mäkelä, puh. 044 719 1201, pasi.makela@evl.fi.