(Poistunut julkaisusta)

TALOUSPÄÄLLIKKÖ
Instru Optiikka Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 3.2.2020

Tarjolla on todella mielenkiintoinen rooli olla mukana kehittämässä yrityksen ulkoista laskentaa ja sen prosesseja kohti tulevaisuutta.

Vastaat talousjohtajan alaisuudessa yrityksemme ulkoisesta laskennasta ja toimit seitsemän hengen tiimin esimiehenä. Vastuullesi kuuluvat myös mm. verotus-, maksuliikenne- ja vakuutusasiat. Huolehdit oman tehtäväkenttäsi jatkuvasta kehittämisestä, ja olennainen osa työtäsi on järjestelmiin liittyvät kehityshankkeet. Pidät huolta siitä, että omaan vastuualueeseesi liittyvät ohjeistukset ovat selkeitä ja ajan tasalla. 

Toimit tiiviissä yhteistyössä muun taloushallinnon organisaation, sisäisen tarkastuksen, Instru Optiikan muiden osastojen ja myymälöiden kanssa. Teet kansainvälistä yhteistyötä ja raportoit GrandVision -konsernin emoyhtiölle Hollantiin. Lisäksi valvot ja ohjeistat Viron organisaatiota.

Odotamme sinulta kokemusta vastaavista tehtävistä, vankkaa ulkoisen laskennan ja verotuksen osaamista sekä soveltuvaa korkeakoulututkintoa. Tehtävä edellyttää FAS:n ja IFRS:n tuntemusta. Eduksesi on aikaisempi kokemus vähittäiskaupasta, sekä SAP ja Navision- järjestelmästä. Sinulla on kykyä strategiseen ja analyyttiseen ajatteluun sekä hyvät yhteistyö- ja esimiestaidot. Olet kehittäjä, jolla on oikeanlainen palveluasenne. Kommunikoit sujuvasti myös englanniksi.

Tarjoamme vastuullisen tehtävän mielenkiintoisella alalla, jossa sinulla on  mahdollisuus vaikuttaa selkeästi työhösi ja kehittää koko ulkoisen laskennan toimintaa vastaamaan tulevaisuuden tarpeita. 

Kiinnostuitko? Lisätietoja tehtävästä antavat Mercuri Urvalissa Ari Rantala, puh. 040-822 7042. Lähetä hakemuksesi CV:n ja palkkatoiveineen osoitteessa www.mercuriurval.fi (viitenumerolla FI-15011) viimeistään 23.2.2020.