(Poistunut julkaisusta)

Talouspäällikkö
Munkkiniemen koulutussäätiö sr

Alkuperäinen julkaisupäivä 7.1.2020

Tehtävään valittavalla henkilöllä tulee olla sopiva taloushallinnon koulutus. Tehtävän menestyksekäs hoito edellyttää palkkahallinnon osaamista ja taloushallinnon ymmärrystä. Tehtävän hoito edellyttää myös kirjanpito-, tilinpäätös- ja budjetointiosaamista sekä myynti- ja ostoreskontran osaamista. Hakijalla tulee olla hyvät ITC-taidot ja hänen tulee hallita taloushallinnon ohjelman käyttö (koulussa on käytössä EMCE -ohjelma, jonka hallintaan järjestämme tarvittaessa perehdytyksen).

Tehtävän hoito edellyttää huolellisuutta, tarkkuutta sekä itsenäistä ja oma-aloitteista työotetta. Arvostamme yhteistyökykyä ja joustavaa, ajoittaiseen kiireeseen sopeutuvaa työtapaa.

Palkka määräytyy sopimuksen mukaan. Palkkatoive tulee sisällyttää hakemukseen. Työehdot perustuvat Yksityisen opetusalan työehtosopimukseen.

Lisätietoja antaa rehtori Aki Holopainen, puh 050 357 0513.

Vapaamuotoiset sähköiset hakemukset skannattuine liitteineen (opinto- ja työtodistukset)  tulee lähettää osoitteeseen aki.holopainen@munkka.fi. Alkuperäiset todistukset on esitettävä mahdollisessa työhaastattelussa.