(Poistunut julkaisusta)

Talouspäällikkö
Vantaan seurakunnat, Vantaan seurakuntien palvelukeskus

Alkuperäinen julkaisupäivä 2.1.2020

Vantaan seurakuntien palvelukeskuksen talouspalveluissa on haettavana

TALOUSPÄÄLLIKÖN VIRKA

1.3.2020 alkaen.

Talouspäällikkö vastaa kirjanpidosta, maksu- ja rahaliikenteestä, taloussuunnittelusta, toiminta- ja taloussuunnitelman ja talousarvion sekä tilinpäätöksen valmistelusta, varainhoidosta ja verotuksesta, kustannuslaskennasta ja muusta taloushallinnosta sekä seurakuntayhtymän ja seurakuntien vakuutuksista sekä päättää Vantaan seurakuntayhtymän varojen sijoittamisesta yhteisen kirkkoneuvoston määräämien rajojen puitteissa.

Talouspäällikkö valmistelee vastuualueensa asiat yhteiselle kirkkoneuvostolle ja toimii talouspalveluiden henkilöstön esimiehenä. Talouspäällikön virka kuuluu palvelukeskuksen johtosäännössä määriteltyihin yhtymän johtajan alaisiin palvelukeskuksen johtaviin virkoihin. Talouspäällikkö kehittää vastuualueensa palveluita ja toimintaa sekä osallistuu varainhankinnan ja omistajaohjauksen kehittämiseen. Kehittämistoiminnan johdosta viran tehtävänkuvaukseen saattaa tulla tarkennuksia.

Talouspäälliköllä tulee olla soveltuva korkeakoulututkinto tai soveltuva opistoasteen tutkinto sekä perehtyneisyyttä tili- ja laskentatoimeen sekä talouselämän tuntemusta. Kielitaitovaatimuksena on hyvä suomen kielen suullinen ja kirjallinen taito sekä tyydyttävä ruotsin kielen suullinen ja kirjallinen taito. Virkaan valittavan tulee olla evankelis-luterilaisen seurakunnan konfirmoitu jäsen.

Eduksi katsomme johtamiskokemuksen, seurakuntahallinnon ja -toiminnan tuntemuksen, hyvät viestintä-, vuorovaikutus- ja ICT-taidot. Arvostamme itsenäistä työotetta sekä käytännön kokemusta julkishallinnosta ja varainhoidosta.

Tarjoamme mielenkiintoisen ja innostavan työn pääkaupunkiseudun muuttuvassa toimintaympäristössä, toimitilat Tikkurilan aseman läheisyydessä sekä hyvän työyhteisön ja kilpailukykyiset palvelussuhde-edut.

Tehtävään valitun on esitettävä hyväksyttävä lääkärintodistus terveydentilastaan ennen työn vastaanottamista. Tehtävässä on kuuden kuukauden koeaika.

Viran palkkaus sijoittuu kirkon yleisen palkkausjärjestelmän vaativuusryhmään 701 ja sen peruspalkka on 4497,39 euroa/kk. Lisäksi aikaisemman työkokemuksen perusteella voidaan maksaa kokemuslisää.

Hakemusten tulee olla perillä viimeistään 20.1.2020 klo 16.00. Virkaa haetaan ensisijaisesti KirkkoHR-rekrytointijärjestelmän sähköisellä hakulomakkeella.

Lisätietoja antaa yhtymän johtaja Jukka Parvinen p. 044 422 0358 tai sähköpostilla jukka.parvinen@evl.fi