(Poistunut julkaisusta)

Talouspäällikkö
Leijona Catering Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 17.12.2019

Haemme joukkoomme ammattitaitoista ja kehittymisintoista TALOUSPÄÄLLIKKÖÄ

Oletko taloushallinnon kokenut ammattilainen? Innostutko ulkoisen kirjanpidon ja talouden monipuolisista ja haastavista tehtävistä? Oletko valmis astumaan uusiin saappaisiin Leijonan talouspäälliköksi?

Jos vastasit kyllä, niin nyt sinulle olisi näköalapaikka vahvasti kehittyvään catering-alan yritykseen tarjolla.

Odotamme sinulta vahvaa ulkoisen laskennan osaamista sekä kokemusta osakeyhtiön tilinpäätöksen tekemisestä. Lisäksi hallitset veroilmoitukset ja arvonlisäverotusasiat sekä tehtävissäsi vaadittavat kirjanpitolain vaatimukset. Sinulla on kyky kehittää työtäsi, taloushallinnon prosesseja sekä järjestelmiä ja ymmärrät taloushallinnon merkityksen yhtiön liiketoiminnan tukena. Toivomme sinulta sujuvaa suullista ja kirjallista suomen kielen taitoa. Muu kielitaito luetaan eduksesi. Tehtävässä menestyminen edellyttää tehtävään soveltuvaa korkeakoulututkintoa ja/tai taloushallinnon ulkoisen laskennan pitkää ja vahvaa työkokemusta.

Tulet työskentelemään päätoimipaikallamme Kuopiossa ja raportoit tehtävässäsi talousjohtajalle. Tehtävässä asioit sisäisten ja ulkoisten asiakkaiden kanssa ja autat heitä onnistumaan omissa tavoitteissaan

Persoonana olet tarkka, vastuullinen ja itsenäinen työntekijä, jolla on lisäksi hyvät vuorovaikutus- ja tiimityötaidot. Työssäsi osoitat tavoitteellista sekä liiketoimintalähtöistä työskentelyotetta ja olet valmis sitoutumaan työhösi pitkäjänteisesti. Arvostamme kykyä pysyä annetuissa aikatauluissa sekä hyvää paineensietokykyä. Toivomme sinulta positiivista ja kehittävää asennetta sekä halua ja rohkeutta uudistaa toimintatapoja. 

Vastuullisuus kaikessa toiminnassamme on meille ”sisäänleivottu” juttu ja taloustiimin jäsenenä pääset mukaan tärkeään vastuullisuustyöhön.

KIINNOSTUITKO?

Lähetä hakemuksesi ja CV:si palkkatoivomuksineen 19.1.2020 mennessä osoitteessa rekry.leijonacatering.fi