(Poistunut julkaisusta)

Talouspäällikkö
OP Ryhmä

Alkuperäinen julkaisupäivä 12.12.2019

Päivämäärä: 11.12.2019

Sijainti: Salo, FI

Yritys: OP Ryhmä

Menestys syntyy ihmisistä. Me olemme olemassa paikallisia ihmisiä ja yrityksiä varten. Meidän menestyksemme syntyy Forssan, Salon ja Someron seutukuntien menestyksestä.

 

Pankki syntyy ihmisistä. Meidän tehtävänämme on tuottaa parhaita palveluja asiakkaillemme. Siinä tehtävässä jokaisella 170 rahoitus-, vakuutus- ja kiinteistöpalvelujen ammattilaisella on merkittävä rooli.

 

Tulevaisuus syntyy ihmisistä. Vakavaraisena ja kannattavana pankkina olemme ylpeitä historiastamme, mutta ennen kaikkea me katsomme tulevaisuuteen. Haluamme olla finassialan uudistaja ja edelläkävijä. Siksi meidän on oltava myös paras työnantaja.

 

OP Lounaismaa. Paikallinen pankki. Osa valtakunnallista OP Ryhmää.

Haemme

TALOUSPÄÄLLIKKÖÄ

 

Päätehtäväsi on talouden business controller-toiminto sisältäen erilaisia taloushallintoon ja johdon raportointiin kuuluvia tehtäviä esimerkiksi:

- Budjetointiin ja vuosisuunnitteluun osallistuminen

- Tulosseuranta, tulosennusteet ja poikkeamiin puuttuminen

- Kuukausiraportointi sekä neljännesvuosiraportointi

- Tilinpäätösprosessin koordinointi ja hoitaminen

- Taloushallinnon (kirjanpidon) yhteyshenkilötehtävät

- Tasehallinta ja maksuvalmiusaseman hoitaminen

 

Oikean osaajan tuntomerkit

Tehtävässä menestyminen edellyttää sinulta ymmärrystä liiketoiminnan ja lukujen välisistä suhteista. Hahmotat hyvin kokonaisuuden ja osaat priorisoida tärkeimmät tavoitteet käytännön tekemisiksi. Työskentelytyylisi on analyyttinen, oma-aloitteinen, tarkka ja huolellinen. Kehität mielelläsi uusia toimintatapoja ja ilmaiset muutoksen tarpeen rohkeasti. Toimit tiiviissä yhteistyössä liiketoiminnan ja tehtävään liittyvien sidosryhmien kanssa, joten tehtävässä menestyminen vaatii sinulta halua toimia ihmisten kanssa numeroiden lisäksi.

 

Tarjoamme sinulle

Tarjoamme sinulle haasteellisen tehtävän osaavassa työyhteisössä, jossa on mahdollisuus menestymiseen ja pankkimme kehittämiseen. Tarjoamme mielenkiintoisen roolin pankissa, joka panostaa sekä kasvuun että vahvasti paikallisuuteen ja pankkitoiminnan kehittämiseen. Työ on monipuolista ja pääset myös itse kehittymään alan rautaisena osaajana.

 

Lisätiedot ja hakuohjeet:

Kiinnostuitko? Lisätietoja tehtävästä antaa henkilöstöpäällikkö Ritva Näsi-Huovinen, puh. 044 7701 205. Hae tehtävää lähettämällä hakemuksesi ja ansioluettelosi palkkatoivomuksineen OP:n Uramahdollisuudet-sivuston (op-careers.fi) kautta 6.1.2020 mennessä. Haastattelemme hakijoita jo hakuajan puitteissa, joten olethan heti yhteydessä ja lähetät hakemuksen, mikäli koet tehtävän kiinnostavaksi.