(Poistunut julkaisusta)

Talouspäällikkö
Vitabalans oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 18.11.2019

Haemme Hämeenlinnaan vakituiseen työsuhteeseen talouspäällikköä vientiosastolle.

Päätehtäviisi kuuluu vientimaiden kontrollointi sekä ulkomaisten tytäryhtiöiden taloushallinnon ohjaus. Toimit yhteistyössä vientihallinnon ja vientimaiden paikallisen johdon sekä taloushallinnon kanssa. Osallistut konsernin vientitoimintojen taloudellisten tavoitteiden asettamiseen ja niiden toteutumisen seurantaan. Vastaat ulkomaisten tytäryhtiöiden kuukausiraportoinnista yhdessä ulkomaisten kirjanpitotoimistojen kanssa sekä osallistut tilinpäätöksen laatimiseen. Haluat luoda uutta ja kehittää omaa vastuualuettasi.

Sinulla on muutaman vuoden kokemus controller –tehtävistä, mielellään kansainvälisesti toimivasta yrityksestä. Koulutukseltasi olet laskentatoimen tradenomi tai KTM.

Työskentelet oma-aloitteisesti ja itsenäisesti, olet yhteistyökykyinen mutta jämäkkä. Hallitset MS Excelin käytön erinomaisesti.

Tarjoamme sinulle mielenkiintoisen työnkuvan vahvassa kasvussa olevassa vakavaraisessa perheyhtiössä.

Lähetä hakemuksesi ja palkkatoiveesi 15.12.2019 mennessä osoitteeseen recruitment@vitabalans.com, viestin otsikkona ”Talouspäällikkö”. Lisätietoja tehtävästä antaa talousjohtaja Veli Laurila +358 50 3726179.