(Poistunut julkaisusta)

Talouspäällikkö
MBH Breweries

Alkuperäinen julkaisupäivä 1.11.2019

Haemme nyt Mikkeliin

TALOUSPÄÄLLIKKÖÄ

Liity Suomen kolmanneksi suurimman pienpanimon huikeaan tiimiin vastaamaan yrityksen taloudesta ja hallinnosta toimitusjohtajan alaisuudessa. Vastuullasi on mm. kuukausiraportointi ja tilinpäätökset, maksuliikenne, verot mukaan lukien valmisteverotus, muu viranomaisraportointi sekä henkilöstöhallinnon ja palkanlaskennan koordinointi. Osallistut laaja-alaisesti yhteistyöhön muun organisaation, yhteistyökumppaneiden ja konsernin emoyhtiön kanssa sekä vastaat oman tehtäväkenttäsi kehittämisestä. Olennainen osa työtäsi on myös olla mukana järjestelmien ja prosessien kehityksessä.

Olet aktiivinen, positiivinen ja ratkaisukeskeinen johtoryhmämme jäsen. Hahmotat olennaisen ja olet analyyttinen. Pystyt itsenäiseen työskentelyyn, tuet ja ohjaat mielelläsi muita sekä osallistut aktiivisesti asioiden kehittämiseen. Sinulla on tehtävään soveltuva koulutus ja vankkaa kokemusta vastaavista tehtävistä. Ja ennen kaikkea olet hyvä tyyppi!

Tulet osaksi energistä ja innostunutta työyhteisöä. Tehtävä on vakituinen ja toimipisteesi sijaitsee panimollamme Mikkelissä. Tarjoamme sinulle monipuolisen ja kiinnostavan tehtävän kehittyvässä juoma-alan yrityksessä. Lisätietoja tehtävästä antaa toimitusjohtaja Sebastian Grönlund torstaina 7.11.2019 klo 10-12 ja tiistaina 12.11.2019 klo 10-12 numerossa 050 386 1417.

Tartu tilaisuuteen ja lähetä hakemuksesi mahdollisimman pian tai viimeistään 13.11.2019 osoitteeseen rekry@mbhbreweries.fi. Liitäthän mukaan ansioluettelosi ja palkkatoiveesi. Olemme varanneet haastattelupäiviksi 18.11. ja 21.11. Käsittelemme hakemuksia jo matkan varrella, joten älä aikaile!

Lue meistä lisää:

Saimaa Brewing Company

Malmgårdin Panimo