(Poistunut julkaisusta)

Talouspäällikkö
Nammo Lapua Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 8.8.2019

Nammo Lapua Oy etsii

TALOUSPÄÄLLIKKÖÄ

Tehtäväsi on vastata Nammo Suomen taloustiimin toiminnasta ja toimia taloushenkilöstön esimiehenä. Tuotat tiimisi kanssa taloushallinnon palvelut Nammon yksiköille Suomessa ja teet tiivistä yhteistyötä Nammo-konsernin taloushallinnon kanssa. Osallistut itse käytännön työhön ja toimit myös Nammo Lapua Oy:n hallituksen sihteerinä.

Sinulla on vahva osaaminen ja kokemus ulkoisesta laskentatoimesta ja hallitset siihen liittyvän lainsäädännön ja sen tulkitsemisen. Olet tehnyt myös sisäisen laskennan tehtäviä. Tunnet nykyaikaisia taloushallinnon ohjelmia ja omaksut uusia vaivatta. Sinulla on hyvä suomen ja englannin kielen kirjallinen ja suullinen taito. Olet organisointikykyinen ja Sinulla on hyvät esimiestaidot. Hahmotat kokonaisuudet, pystyt ratkomaan ongelmia ja olet kehittämiskykyinen. Hoidat tehtävääsi vastuullisesti, luottamuksellisesti ja viet tehtäväsi sovittujen aikataulujen puitteissa loppuun saakka. Koulutuksesi on vähintään AMK-tasoinen taloushallinnon tutkinto. Sijoituspaikkasi on Lapua.

Tehtävä tarjoaa mielenkiintoisten työtehtävien lisäksi näköalapaikan menestyvässä kansainvälisessä konsernissa.

Lisätietoja tehtävästä saat soittamalla Personnel Group, henkilöstökonsultti Piritta Nauha, puh. 03 3138 0422 ja toimitusjohtaja Ari Juvonen, p. 03 3138 0444. Lähetä hakemuksesi ja CV:si palkkatoivomuksineen 25.8.2019 mennessä web-sivujen www.personnel.fi kautta.