(Poistunut julkaisusta)

Talouspäällikkö
Rakennusliike Karjaluoto Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 27.6.2019
Haemme pitkäaikaiselle asiakkaallemme Rakennusliike Karjaluoto Oy:lle Ouluun

TALOUSPÄÄLLIKKÖÄ.

Rakennusliike Karjaluoto Oy on viime vuosina ollut kovassa kasvussa ja toiminta on laajentunut koko Suomen alueelle. Asiakkaamme haluaakin vastata kovan kasvun tuomiin haasteisiin ja etsii joukkoonsa talouspäällikköä.

Talouspäällikkönä Karjaluodolla vastaat talouden ennakkosuunnittelusta, johtamisesta ja raportoinnista sekä kehität yhteistyössä muiden toimihenkilöiden kanssa yrityksen toimintaa.

Persoonana olet motivoitunut ja positiivinen esimies. Otat vastuun omasta ja tiimisi tekemisestä, ja pyrit kehittämään itsesi lisäksi ympäristöä. Osaat toimia niin alaistesi, ylemmän johdon kuin muiden verkostojen suuntaan. Olet tarkka ja omaat hyvän organisointikyvyn. Lisäksi omaat hyvän stressinsietokyvyn,
pidät puolesi vauhdikkaassa menossa, olet määrätietoinen ja sinulla on yrittäjämäinen työskentelytapa.

Edellytämme:
- Korkeakoulututkintoa
- Kokemusta taloushallinnon vaativista tehtävistä
- Tilinpäätöstaitoa
- Erinomaisia ATK-taitoja
- Raportointikykyä

Arvostamme:
- Kielitaitoa
- Esimieskokemusta
- Logistiikka-, sekä maa- ja vesirakennusalan tuntemusta

Talouspäällikkönä pääset luomaan oman vastuualueesi puhtaalta pöydältä ja teet siitä oman näköisesi!

Asiakkaamme tarjoaa sinulle mielenkiintoisen, haasteellisen työpaikan ja viihtyisän työympäristön. Talouspäällikön työssä pääset näkemään aitiopaikalta, miten kasvavassa yrityksessä toimitaan. Solmit ensin 6kk määräisen työsuhteen Go On Oulun kautta, jonka jälkeen työllistyt vakituiseen työsuhteeseen Karjaluodolle.

Lisätietoa tehtävästä antaa Go On Oulun HR-asiantuntija Ronja Järvelä, puh. +358 40 054 8811. Lisätietoa Karjaluodosta löydät osoitteesta www.karjaluoto.fi.

Mikäli kiinnostuit paikasta, laita hakemuksesi www.go-on.fi sivujen kautta mahdollisimman pian, sillä paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä. Emme käsittele sähköpostihakemuksia. Laitathan hakemukseesi myös palkkatoiveen!

Go On Oulu on oululainen henkilöstöpalveluratkaisuja tarjoava yritys, joka on osa Go On Yhtiötä. Tarjoamme räätälöityjä palveluja asiakkaidemme henkilöstötarpeisiin ympäri Suomen. Löydät meidät Facebookista ja Instagramista.