(Poistunut julkaisusta)

Talouspäällikkö
Suomen Lähetysseura ry

Alkuperäinen julkaisupäivä 13.6.2019

Haemme Suomen Lähetysseuran talousosastolle TALOUSPÄÄLLIKKÖÄ vakituiseen työsuhteeseen.

Talouspäällikön tehtävänä on vastata Suomen Lähetysseuran taloushallinnon prosessien toimivuudesta ja johtamisesta. Päällikkö toimii seitsemän työntekijän esimiehenä ja vastaa siitä, että taloushallinnossa noudatetaan lain, hyvän kirjanpitotavan ja organisaation omien ohjeistusten mukaisia menettelytapoja.

Olet etsimämme henkilö, mikäli sinulla on tehtävään soveltuva korkeakoulututkinto, monipuolista kokemusta taloushallinnon työtehtävistä ja esimiestyöskentelystä, intoa kehittää taloushallinnon prosesseja sekä riittävä englannin kielen taito kansainvälisestä työstämme johtuen.

Luonteeltasi olet yhteistyökykyinen ja pitkäjänteinen. Sinulla on positiivinen työskentelyote ja haluat välittää reipasta tekemisen meininkiä myös muihin työyhteisösi jäseniin. Ymmärrät myös taloushallintoon liittyvien rutiinien merkityksen osana tehtävää.

Tule tekemään merkityksellistä työtä asiantuntijaorganisaatioomme. Tarjoamme vastuullisen ja monipuolisen työtehtävän sekä mahdollisuuden kehittyä. Saat johdettavaksesi osaavan ja sitoutuneen tiimin ja pääset tekemään töitä viihtyisässä toimitilassamme Länsi-Pasilassa erinomaisten liikenneyhteyksien varrella.

Kiinnostuitko? Lähetä hakemuksesi ja CV:si palkkatoiveineen klikkaamalla ”hae paikkaa”. Hakuaika päättyy 30.6.2019. Haastattelut aloitetaan jo kesän aikana. Tehtävässä on tarkoitus aloittaa elokuussa mahdollisimman pian.

Rekrytointi toteutetaan yhteistyössä Azetsin kanssa ja lisätietoja tehtävästä antaa tarvittaessa Azetsilta Janne Laaksola, p. 050 476 2881.