(Poistunut julkaisusta)

TALOUSPÄÄLLIKKÖ
Kotikatu Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 31.5.2019

Saat kokonaisvastuun konsernin ulkoisen laskennan kehittämisestä, koordinoimisesta ja ohjaamisesta. Pääset haastamaan itseäsi voimakkaan kasvumme ja monipuolisten kehittämisprojektiemme myötä.

Haemme taloustiimiimme Helsingin Pitäjänmäkeen TALOUSPÄÄLLIKKÖÄ

vastaamaan Kotikatu -konsernin ulkoisesta laskennasta. Työhösi kuuluu kuukausittainen konsernikirjanpidon ja tilinpäätösten laadinta yhdessä kirjanpitäjän kanssa. Hoidat myös muita raportointiin, verotukseen ja taloushallintoon liittyviä tehtäviä ja toimit ulkoisen laskennan esimiehenä. Lisäksi osallistut liiketoiminnan ja prosessien kehittämiseen. Ohjaat ja ohjeistat konsernin taloushallinnon prosesseihin liittyvissä kysymyksissä.

Odotamme sinulta
• kokemusta konsernitilinpäätöksen laatimisesta
• kokonaisnäkemystä taloushallinnon toiminnoista
• vuorovaikutus- ja tiimityöskentelytaitoja
• hyviä esimiesvalmiuksia ja halua esimiestyöhön
• taloushallinnon ohjelmien tuntemusta

Olet järjestelmällinen, oma-aloitteinen ja kehittämishaluinen. Hahmotat hyvin kokonaisuuksia ja kykenet tarkkuutta vaativiin tehtäviin. Pystyt toimimaan nopeastikin muuttuvissa tilanteissa ja kykenet hallitsemaan useita asioita samanaikaisesti tiukoissakin aikatauluissa. Sinulla on vahva kokemus taloushallinnon tehtävistä. 

Tarjoamme sinulle monipuolisen tehtäväkokonaisuuden ja mahdollisuuden kehittää taitojasi sekä taloushallinnon prosesseja kasvavassa konsernissamme. Työskentelemme moderneissa työtiloissa Helsingin Pitäjänmäessä. 

Lisätietoja tehtävästä antaa Mercuri Urvalissa Juha Laurila, puh. 044-975 7848. Lähetä hakemuksesi palkkatoiveineen ja CV:si viimeistään 16.6.2019  www.mercuriurval.fi viite FI-14128. Käsittelemme hakemuksia jo hakuaikana, joten toimitathan hakemuksesi mahdollisimman pian.