(Poistunut julkaisusta)

Talouspäällikkö
Ardex Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 21.5.2019

Yli 60 vuoden ajan ARDEX on ollut korkealaatuisten rakennusmateriaalien markkinajohtaja. Konserniin kuuluu 47 tytäryhtiötä ja 2.700 työntekijää yli 50 maassa kaikissa maanosissa.

Haluatko olla osa Suomen 17 hengen tiimiä ja kuulua maailmanlaajuiseen ARDEX-perheeseen? Toimistomme sijaitsee Espoon Koskelossa, Kehä III:n varrella.

 

Haemme

TALOUSPÄÄLLIKKÖÄ

vastaamaan ARDEX Oy:n taloushallinnosta ja toimimaan toimistotiimin esimiestehtävissä.

Tehtävien hoitaminen edellyttää sujuvaa englantia ja soveltuvaa taloushallinnon koulutusta (KTM / tradenomi). Aikaisempi työkokemus taloushallinnon tehtävistä on välttämätön.

Toiminnanohjausjärjestelmänä on SAP, jonka osaaminen luetaan eduksi.

Työkenttäsi on monipuolinen ja saat paljon vastuuta. Hallitset tiukasti aikataulutetut raportoinnit ja toisaalta juoksevan kirjanpidon hoitaminen sujuu myös rutiinilla. Yhteydenpito emoyhtiömme Saksan ja Skandinavian päätoimipaikkamme Tanskan kanssa on tiivistä. Työtehtäviisi kuuluu mm. kuukausittainen raportointi emoyhtiölle, maksuliikenteen hoito, palkanlaskenta, budjetointi, tilinpäätös ja lakisääteiset ilmoitukset.

Voisiko tämä olla sinun paikkasi? Lähetä hakemus, palkkatoive ja CV toimitusjohtajallemme osoitteeseen pekka.sintonen@ardex.fi otsikolla ”Talouspäällikkö Oma Nimi”. Otamme sinuun yhteyttä sähköpostitse tai puhelimitse. Varsinaista hakuaikaa ei ole vaan paikka täytetään heti sopivan henkilön löytyessä. Lisätietoja antaa talouspäällikkö Sirpa Nikkonen, jonka tavoitat soittamalla vaihteeseen puh. 09 6869 140 toimistomme aukioloaikana.