(Poistunut julkaisusta)

Talouspäällikkö
WorkPower Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 6.5.2019

Olemme aidosti välittävin vuodesta 2003 toiminut rekrytointialan yritys. Työllistimme viime vuonna yli 2000 henkilöä ja suuri joukko hakijoita sai kauttamme uusia työmahdollisuuksia. Miksi valita meidät työnantajaksesi? Olemme kotimainen ja vakavarainen yritys. Kauttamme voit rekrytoitua suoraan asiakasyritykseen tai työllistyä vuokrauksen kautta. Jokainen työntekijä on meille arvokas voimavara. Liity joukkoomme ja hae meille nyt.

Haemme nyt asiakkaillemme talouspäälliköitä sekä määräaikaisiin projekteihin että vakituisiin työsuhteisiin pääkaupunkiseudun alueelle.

Työtehtävät

Työssäsi olet vastuussa yrityksen ulkoisesta laskennasta ja yrityksen kirjanpidon sekä tilinpäätösten järjestämisestä. Huolehdit siitä, että yrityksen taloudellinen tilanne kuvataan mahdollisimman todenmukaisesti kuukausikirjanpidossa ja -jaksotuksissa. Olet mukana myös sisäisen laskennan tehtävissä, kuten kuukausiraportoinnissa, budjetoinnissa sekä kustannuslaskennassa. Lisäksi hallitset kassavirtaa ja käyttöomaisuutta ja varmistat, että yrityksen kustannukset pysyvät suunnitellulla tasolla. Olet vastuuhenkilö lain ja sääntöjen noudattamisessa taloushallinnon prosessien osalta. Tärkeä osa työtä on myös taloushallinnon prosessien ja käytäntöjen kehittäminen siten, että ne tukevat parhaalla mahdollisella tavalla yrityksen liiketoimintaa.

Odotamme sinulta:

Soveltuvaa taloushallinnon tutkintoa sekä työkokemusta vastaavista työtehtävistä. Sinulla on erittäin vankka osaaminen kirjanpidon ja konsernilaskennan sekä muiden ulkoisen laskennan tehtävien osalta. Tunnet kirjanpitolainsäädännön ohella myös esimerkiksi vero- ja/tai työlainsäädäntöä. Omaat itsenäisen työskentelyotteen ja kykenet organisoimaan isoakin työ- ja tietomäärää. Teet samanaikaisesti useita tehtäviä ja osaat priorisoida tehtävät tehokkaasti. Haluat ottaa vastuuta työstäsi, olet kehityshenkinen ja omaat vahvan näkemyksen taloushallinnosta ja sen johtamisesta. Käytät luontevasti ja monipuolisesti Exceliä sekä erilaisia taloushallinnon ohjelmia. Kommunikoit sujuvasti suomeksi ja englanniksi niin kirjallisesti kuin suullisestikin.

Tarjoamme sinulle:

Vastuulliset ja monipuoliset työtehtävät, joissa pääset tuomaan omaa rautaista ammattitaitoasi esille. Olet roolissa, jossa olet lähellä yrityksen liiketoimintaa ja pääset oikeasti vaikuttamaan siihen, mihin suuntaan yritys kehittyy tulevaisuudessa. Tehtävä tarjoaa mahdollisuuden myös ammatilliseen kehittymiseen ja oman osaamisen laajentamiseen halutessasi uusillekin osa-alueille. Tarjoamamme tehtävät sijoittuvat eri alojen asiakasyrityksiin, jolloin työmahdollisuuksia on erilaisissa, innostavissa ja mielenkiintoisissa työympäristöissä. Haluamme kuunnella sinun toiveitasi tulevan työpaikan osalta ja ottaa niitä huomion sopivan tehtävän etsimisessä.

Hakuprosessi:

Kerro hakemuksessasi lisää taloushallinnon osaamisestasi ja käyttämistäsi ohjelmista ja liitä mukaan myös CV:si. Huomioithan, että voit lähettää hakemuksesi tehtävään ainoastaan kotisivujemme kautta.

Lisätietoja antaa:

WorkPower 360° tiimin HR-koordinaattori Erica Ollikainen, erica.ollikainen@workpower.fi