(Poistunut julkaisusta)

Talouspäällikkö
Target Headhunting Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 25.4.2019

Haemme pk-seudulla toimivalle vakavaraiselle asiakasyrityksellemme

TALOUSPÄÄLLIKKÖÄ 

Tehtäviisi kuuluvat 

  • kokonaisvastuu yrityksen taloushallinnosta ja kirjanpidosta tilinpäätöksineen. Liikevaihtoluokka 30 – 40 M€.
  • palkkojen, luotonvalvonnan, kuukausittaisten työnantajasuoritusten sekä arvonlisäveroilmoituksista huolehtiminen.
  • tehtävänkuvaan voi kuulua osto- ja myyntilaskutusta sekä palkanmaksua.
  • rakennusalan käännetyn alv hallitseminen.
  • talousraportoinnin kehittäminen ja seuranta sekä kuukausitasoinen raportointi
  • kirjanpito on ulkoistettu tilitoimistoon – yhteyshenkilö yrityksen / tilitoimiston kanssa

Toimit tässä uudessa tehtävässä samalla johtoryhmämme jäsenenä, eli pääset omalla panoksellasi merkittävästi vaikuttamaan sekä tehtävänkuvaasi että kasvavan yrityksemme kehittämiseen.

Arvostamme kokemustasi ja asiantuntemustasi esimerkiksi teollisuuden / rakentamisen / tuotantotalouden osalta. Sinulla on tehtävään soveltuva koulutus, mutta tärkeintä on kuitenkin ehdottomasti olemassa oleva osaamisesi. Tunnet kirjanpitolainsäädännön, verolainsäädännön ja yhtiölainsäädännön lisäksi myös työlainsäädännön henkilöstöhallinnon osalta.

IT-taitosi ovat ajan tasalla ja hallitset taloushallinnon tietojärjestelmien sekä ERP-järjestelmän käytön päivittäisenä työkaluna. Sinulla on kokemusta esimerkiksi VIsma, Tocoman, Jydacom tai vastaavan järjestelmän käytöstä.

Henkilönä olet ehdottoman luotettava ja oikealla tavalla jämäkkä. Olet lisäksi itsevarma sekä kyvykäs kontrolloimaan ja ohjailemaan vastuullasi olevia toimintoja ammattitaitoisella otteellasi.

Tarjoamme sinulle erittäin vastuullisen ja monipuolisen tehtävän sekä kilpailukykyisen kuukausipalkan. Perehdytämme sinut tehtävään perusteellisesti ja tarjoamme jatkuvaa koulutusta ammattitaitoasi kehittämään ja ylläpitämään, erityisesti muuttuvien lakien ja tietojärjestelmien kehittymiseen liittyen. Pisteenä iin päällä vielä mukavat työkaverit pitkät perinteet omaavassa suomalaisessa yrityksessä.

Hae tehtävään ja jätä hakemuksesi palkkatoiveen sekä cv:n kera 10.05.2019 mennessä. Aloitamme haastattelut jo hakuaikana, joten toimithan ripeästi. Lisätietoja tehtävästä antaa Target Headhunting Oy, Senior Consultant Jukka Mustonen, email jukka.mustonen@targetheadhunting.fi ja puhelin 050-4348140.