(Poistunut julkaisusta)

Talouspäällikkö
Teijo-Talot

Alkuperäinen julkaisupäivä 11.4.2019

Etsimme nyt yhtiöömme

TALOUSPÄÄLLIKKÖÄ

Vastaat yhtiömme taloushallinnosta kokonaisuudessaan sisältäen sekä ulkoisen että sisäisen laskennan tehtäviä. Apunasi työskentelee osaava controllerimme. Vastuullasi on mm. yhtiömme talouden suunnittelu ja seuranta sekä taloushallinnon työkalujen kehittäminen liiketoimintaamme tukevaksi. Toimit tiiviissä yhteistyössä tilitoimistomme kanssa, joka tällä hetkellä huolehtii kirjanpidostamme ja palkanlaskennastamme. Toimit liiketoimintamme tukena talouden näkökulmasta, tuotat talouteen liittyviä analyysejä ja valmistelet raportointimateriaalia johdolle ja hallitukselle. Monipuolisiin vastuualueisiisi sisältyy myös tieto- ja henkilöstöhallinnon tehtäviä. Kuulut yhtiömme johtoryhmään ja raportoit toimitusjohtajalle.

Etsimme tähän avaintehtävään ammattilaista, jolla on jo useamman vuoden kokemus taloushallinnon tehtävistä, mieluiten teollisesta pk-ympäristöstä; kokemus projektiliiketoiminnasta on sinulle lisäetu. Sinulla on tehtävään hyvin soveltuva koulutus ja olet jo osoittanut kykysi toimia liiketoimintalähtöisesti. Olet vahva sekä ulkoisen että sisäisen laskennan osaaja ja hallitset hyvin nykyaikaiset tietohallinnon järjestelmät. Ammattitaitosi lisäksi odotamme sinulta kunnianhimoista työskentelyotetta, aitoa kiinnostusta liiketoimintaamme sekä halua osallistua aktiivisesti yrityksemme kehittämiseen. Olet vastuunkantaja, et vierasta rutiinejakaan ja sovit hyvin yrittäjähenkiseen toimintakulttuuriimme.

Tarjoamme sinulle vastuullisen ja mielenkiintoisen työn uudistuvassa ja kasvavassa organisaatiossamme, jossa ajatellaan rakentamisesta ihan uudella tavalla.

Lisätietoja tehtävästä saat Arespartnersin konsultilta Erkki Levältä puh. 040 181 9695. Lähetä hakemuksesi ja CV:si palkkatoivomuksineen osoitteessa www.arespartners.fi  linkin ”Aresnets” kautta viimeistään 29.4.2019 mennessä.