(Poistunut julkaisusta)

Talouspäällikkö
Vammaisten lasten ja nuorten tukisäätiö, Vamlas sr.

Alkuperäinen julkaisupäivä 2.4.2019

Pitkäaikaisen talousvastaavamme siirtyessä eläkkeelle haemme osaavaa ja kokenutta

TALOUSPÄÄLLIKKÖÄ

Vastaat yhteistyössä toiminnanjohtajan kanssa säätiön taloushallinnon kokonaisuudesta (kirjanpito, tilinpäätökset, budjetointi, talousraportointi ml. projektit sekä taloudelliset ja investointilaskelmat). Lisäksi vastaat säätiön tietohallinnosta (tietosuojavastaava) ja toimistopalveluista sekä toimit erilaisten ulkoistettujen palveluntuottajien yhteyshenkilönä. Olet toiminnanjohtajan alainen, säätiön johtoryhmän jäsen ja säätiön hallitusten kokousten pöytäkirjanpitäjä. Koordinoit yhteistyötä hallintotiimissä, johon kuuluvat henkilöstö- ja taloussihteeri, toimistoapulainen ja vaihtuvat projektien vastuuhenkilöt.

Edellytämme tehtävään soveltuvaa korkeakoulututkintoa, kokemusta järjestöjen ja/tai säätiöiden talouden hoitamisesta sekä taloushallinnon järjestelmien ja kirjanpidon ohjelmien käytöstä. Palveluliiketoiminnan ymmärrys katsotaan eduksi. Lisäksi odotamme hyviä vuorovaikutus- ja yhteistyötaitoja, järjestelmällistä ja suunnitelmallista työotetta sekä joustavuutta ja valmiutta tehdä erilaisia tehtäviä.

Lisätietoja tehtävästä antavat toiminnanjohtaja Pauliina Lampinen, p. 050 408 7734 ja konsulttijohtaja Kari Sorvari / Personnel, p. 0500 462 550. Odotamme hakemuksia ansioluetteloineen ja palkkatoivomuksineen 23.4.2019 mennessä Personnelin internet-sivuilta (www.personnel.fi) löytyvän hakulomakkeen kautta.