(Poistunut julkaisusta)

Talouspäällikkö
Lviturva Group

Alkuperäinen julkaisupäivä 7.3.2019

Haluatko työskennellä yhdessä Suomen parhaista työpaikoista ja olla mukana rakentamassa menestystarinaamme?

LVIturva Group on omakotitalojen talotekniikkaremontteihin erikoistunut konserni. Alamme edelläkävijänä teemme omakotiasumisesta helpompaa ja ennen kaikkea turvallisempaa Suomen laadukkaimmilla putkiremonttiratkaisuilla. Meidät tunnetaan myös vastuullisena työnantajana: olemme saaneet huippusijoitukset Great Place to Work® -tutkimuksissa kolme vuotta putkeen. Konserniin kuuluu 5 eri yhtiötä, joista yksi on ruotsalainen tytär. Liikevaihtomme on noin 22M€.

Onko sinulla palava halu päästä kehittämään ja kaipaat haasteita?

Haemme nyt LVIturva Group konserniin osaavaa TALOUSPÄÄLLIKKÖÄ vastaamaan konsernin taloushallinnosta ja sen kehittämisestä. Tehtävässä tulet vastaamaan konsernin ulkoisesta laskennasta. Vastuullasi on mm. palkanlaskennan ja kirjanpidon johtaminen, erillistilinpäätöksistä ja konsernitilinpäätöksestä vastaaminen, osto- ja myyntireskontran kehittäminen sekä maksuliikenteen seuranta ja likviditeetinhallinta.

Odotamme sinulta kokemusta vastaavista tehtävistä. Lisäksi odotamme hyviä vuorovaikutus – ja yhteistyötaitoja sekä itsenäistä työskentelyotetta. Sinulla on erittäin vahva osaaminen kirjanpidosta ja konsernilaskennasta sekä maksuliikenteen hallinnasta ja verotuksesta. Olet myös valmis matkustamaan tarpeen mukaan. Toimipisteemme sijaitsee hyvien kulkuyhteyksien päässä Vantaalla.

ODOTAMME SINULTA:

  • Kokemusta vastaavista tehtävistä
  • Ulkoisen laskentatoimen vahvaa osaamista, mukaan lukien konsernilaskenta
  • Tehtävään soveltuvaa tutkintoa
  • Hyvää englannin kielen taitoa, ruotsin kielen taito on etu

TARJOAMME SINULLE:

Tehtävän, jossa pääset näyttämään osaamisesi ja kehittymään yhdessä hienon työporukan kanssa. Saat valtaa ja vastuuta työtehtävän suorittamisesta ja olemme kiinnostuneita enemmän lopputuloksesta kuin penkin kuluttamisesta. Voit myös työskennellä siellä, missä näet sen itse parhaaksi. Työaikasi ovat joustavia, mutta toivomme myös joustoa tilanteen sitä vaatiessa. Saat mahdollisuuden kehittää itseäsi erilaisten koulutusten muodossa. Tulet osaksi konsernin johtoryhmää, jolloin pääset myös lähietäisyydeltä vaikuttamaan yrityksen kehitykseen. Nopeasti kehittyvässä konsernissa pääset näyttämään osaamisesi ja kehittämään sitä monipuolisesti.

Mikäli tunnistit itsesi, ole hyvä ja täytä hakemus palkkatoiveineen osoitteessa: https://rekry.lviturva.fi

Paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä.

Lisätietoa tehtävästä antaa Talousjohtaja Henri Kilpeläinen henri.kilpelainen@lviturva.fi