(Poistunut julkaisusta)

Talouspäällikkö
StaffPoint

Alkuperäinen julkaisupäivä 6.3.2019
Pallas Rakennus on asunto- ja toimitilarakentamiseen erikoistunut rakennuskonserni, joka perustettiin vuonna 2015. Juuret juontavat Lahteen, päätoimipaikka on Vantaa. Tänä päivänä yritys toimii valtakunnallisesti koko Suomessa seitsemän alueellisen tytäryhtiön kautta. Omistuspohja on täysin kotimainen. Liikevaihto on noin 170MEUR ja yritys työllistää 300 rakentamisen ammattilaista.
Vuoden 2018 aikana konserni on tehnyt uudistustyötä, jonka myötä on otettu käyttöön myös uusi nimi. Näissä puitteissa on tarjolla mielenkiintoinen taloushallinnon tehtävä, jossa pääset kehittämään oman vastuualueesi prosesseja ja käytäntöjä.

Haemme nyt pääkaupunkiseudulle

TALOUSPÄÄLLIKKÖ

Tehtävässäsi vastaat konsernin ja sen tytäryhtiöiden ulkoisen laskennan ohjaamisesta. Keskeinen tehtäväsi on tukea ja opastaa tytäryhtiöiden johtoa talouskysymyksissä. Kirjanpitopalvelu on ulkoistettu ja toimit sen yhteyshenkilönä. Huolehdit siitä, että johdolla on käytettävissä ajantasainen kirjanpito täsmäytyksineen ja laadukkaat ennusteet. Prosessien ja käytäntöjen johtamisen lisäksi keskityt kehittämiseen ja analysointiin sekä teet tiivistä yhteistyötä Group Controllerin ja Business Controllerin kanssa. Kehitätte edelleen yhdessä laadukkaan raportointi- ja suunnittelujärjestelmän. Tässä tehtävässä pääsee oikeasti kehittämään. Raportoit tehtävässäsi CFO:lle.

Edellytämme sinulta soveltuvaa ylempää korkeakoulututkintoa (KTM tai vast.) tai ammattikorkeakoulututkintoa. Sinulla on muutaman vuoden (3) kokemus vastuullisista taloushallinnon tehtävistä rakennusalalla ja ulkoinen laskenta on vahvuusalueesi. Tunnet rakentamisen liiketoiminnan erityispiirteet talouden osalta.

Työnantajana tarjoamme reilut työehdot, kilpailukykyisen palkan sekä hyvät vaikutusmahdollisuudet oman työsi sisältöön. Meille on tärkeää, että pääset kehittämään ammattitaitoasi ja tuomaan oman kädenjälkesi taloushallintoomme. Konserni on kasvava valtakunnallinen toimija, joka tarjoaa mahdollisuuden seurata rakennusalan kehitystä avainpaikalta.

Olet kenties hakemamme henkilö, jos suhtaudut intohimolla taloustehtävien ja -prosessien kehittämiseen. Etsimme joukkoomme aloitteellista ja analyyttista kollegaa, joka työskentelee sujuvasti tiimissä ja on sitoutunut kehittämään yhtiötä. Olet valmis tekemään asioita itse, ja pystyt myös paikkaamaan muiden talouden avainhenkilöiden vastuualueita. Pääset tekemään näin myös laaja-alaisempia tehtäviä.

Kiinnostuitko ja haluatko kuulla lisää?
Lähetä hakemuksesi ja CV:si perjantai 22.3.2019 mennessä https://www.staffpoint.fi/tyonhaku-ja-ura/tyopaikat kautta. Lisätietoja tehtävästä ja luottamukselliset yhteydenotot: Pasi Honkalahti, Director StaffPoint Executive, pasi.honkalahti@staffpoint.fi, p. 0408447707.