TALOUSPÄÄLLIKKÖ
Janakkalan seurakunta

Alkuperäinen julkaisupäivä 19.2.2019

Janakkalan seurakunta on n. 12.500 jäsenen etelähämäläinen vireä seurakunta. Nykyisen talouspäällikön jäädessä eläkkeelle meillä on haettavana

 

TALOUSPÄÄLLIKÖN VIRKA

 

Talouspäällikkö vastaa seurakunnan talouden suunnittelusta, seurannasta, arvioinnista, rahoituksesta ja toiminnan kehittämisestä. Talouspäällikkö vastaa henkilöstöhallinnosta ja muiden tukitoimintojen (hautaustoimi, kiinteistöt, keittiötoimi) toiminnasta ja toimii tukipalvelujen esimiehenä. Talouspäällikkö toimii myös hallinnon kokousten sihteerinä ja omalta osaltaan esittelijänä. Tehtävään kuuluvat myös toimiminen seurakunnan työsuojelupäällikkönä, palkka-asiamiehenä ja it-vastuuhenkilönä. Talouspäällikkö vastaa KirVESTES:n soveltamisesta ja paikallisesta sopimisesta seurakunnassa.

 

Viran kelpoisuusvaatimuksena on soveltuva korkeakoulututkinto ja riittävä perehtyneisyys julkisyhteisön talouteen. Tehtävä edellyttää myös kokemusta esimiestehtävistä.

 

Seurakunta- tai muun julkishallinnon tuntemus ja verkostoitumisen taidot katsotaan eduksi. Viran hoitaminen edellyttää hyviä viestintä-, yhteistyö-, vuorovaikutus- ja muutosjohtamistaitoja sekä suomen kielen erinomaista suullista ja kirjallista taitoa.

 

Pinta-alaltaan laajassa seurakunnassa tehtävän hoito edellyttää oman auton käyttömahdollisuutta.

 

Viran palkkaus määritellään Kirkon ylimmän johdon palkkausjärjestelmän J30 hinnoitteluryhmään.

 

Virka täytetään 1.7.2019 alkaen tai sopimuksen mukaan.  Siinä noudatetaan 6 kuukauden koeaikaa ja virkaan valitun on esitettävä hyväksyttävä lääkärintodistus terveydentilastaan. Virkaan valittavan on oltava Suomen ev.lut. kirkon konfirmoitu jäsen.

Hakijoita pyydetään varautumaan soveltuvuusarviointiin.

 

Haastattelut toteutetaan 4.4.

 

Tiedusteluihin vastaavat:

- talouspäällikkö Arja Virtanen, puh. 044 7656 956,

- kirkkoherra Pekka Riikonen, puh. 044 7656 960 ja

- kirkkoneuvoston varapj. Auvo Taponen, puh. 040 7362 553.

 

Hakemukset, joita ei palauteta, toimitetaan liitteineen 29.3.2019 klo 12.00 mennessä osoitteella:

Janakkalan seurakunta, Juttilantie 2, 14200 TURENKI.

Kuoreen merkintä ”talouspäällikkö” tai sähköpostilla osoitteella  arja.virtanen@evl.fi, viestin aiheeksi/otsikoksi ”talouspäällikkö”.

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot

  • Ilmoitusnumero: 1236040
  • Työsuhde: Vakinainen virka
  • Työn tyyppi: Kokopäiväinen
  • Hakuosoite: Janakkalan seurakunta, Juttilantie 2, 14200 TURENKI
  • Sijainti: Janakkala